Ravintola-alan innovatiiviset teknologiat (5 op)
Toteutuksen tunnus: HOS004AS3A-3003
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.08.2024
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 19.08.2024 - 30.07.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 1 - 40
- Koulutus
- RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
CONTACT / CONTACT BLENDED
DEMO
WORKSTUDY
Toteutustapojen kuvaukset löytyvät Haaga-Helian verkkosivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/toteutustavat
Voit suorittaa opintojakson näyttämällä tai opinnollistamalla vaikka opintojaksosta ei olisi DEMO tai WORKSTUDY -toteutuksia. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta Haaga-Helian verkkosivulla: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Intro
Ravintolan tulee pysyä mukana alati kehittyvässä ja muuttuvassa ympäristössä ja kehittää sekä tuotteitaan että palveluja vastaamaan erilaisia asiakatarpeita. Tällä opintojaksolla opit miten innovatiiviset teknologiat tuovat lisäarvoa asiakkaalle ja parantavat kannattavuutta! Tämä toteutus tarjoaa työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen esimerkiksi digitaalisia alustoja tai tulevaisuuden teknologiaa hyödyntäen.
Opetusmenetelmät ja ohjaus
:” Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Kysy lisätietoja kurssin opettajilta.
Arviointitavat
Opintojaksojen contact-, online ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.
Arviointikriteeri - arvosana 1
Opiskelija tunnistaa realistisia ja lisäarvoa tuottavia mahdollisuuksia innovatiivisen teknologian hyödyntämiseen ravintolaliiketoiminnan kontekstissa. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 3
Opiskelija osaa ennakoida teknologian hyödyntämisen johdosta aiheutuvia operatiivisia ja strategisia haasteita ja mahdollisuuksia asiakkaan, työntekijän, ja yrityksen näkökulmasta. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Arviointikriteeri - arvosana 5
Opiskelija osaa kehittää toteutuskelpoisia toimintasuunnitelmia ja strategisia tiekarttoja innovatiivisen teknologian käyttöönotosta lyhyellä- ja pitkällä aikavälillä. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.