Asiakaskokemuksen kehittäminen (projekti) (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS003AS2A-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
03.06.2024 - 13.09.2024
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.08.2024 - 13.12.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Outi Rekola
Hanna Rinne
Ryhmät
RE3HAHOSR
Restonomi, päivä, 3.lukukausi, Haaga, ravintola-suuntautuminen
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS003AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Periodi 1-2 / 2024 (Huomioi aikataulu kahdella eri periodilla)
Tapahtuman toteutuspäivä on 5.11.2024

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

CONTACT
DEMO
WORKSTUDY

Toteutustapojen kuvaukset löytyvät Haaga-Helian verkkosivulta: https://www.haaga-helia.fi/fi/toteutustavat

oit suorittaa opintojakson näyttämällä tai opinnollistamalla vaikka opintojaksosta ei olisi DEMO tai WORKSTUDY -toteutuksia. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta Haaga-Helian verkkosivulla: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Intro

Tällä opintojaksolla opit, miten asiakaskokemusta kehittämällä voi parantaa yrityksen palveluprosesseja ja luoda kilpailuetua. Pääset syventämään osaamistasi käyttäen palvelumuotoilun työvälineitä. Konkreettista harjoitusta mallien ja työvälineiden käytössä saat opintojaksolla toteutettavan käytännön projektin kautta.

Oppimateriaalit

Käytettävä materiaali esitellään toteutuksen aluksi. Materiaali saatavilla Moodlessa.

Toteutuksella hyödynnetään myös aikaisempien toteutusten sisältöä ja menetelmiä (palvelumuotoilun perusteet, elämyksellisyys, projektin hallinnan menetelmät ja työkalut jne.)

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Tällä opintojaksolla toteutetaan ravintolaliiketoiminnan projekti Haagan kampuksella.
Syksyllä 2024 toteutettava projekti on Ruokatuotannon 20v juhla.
Opiskelijat suunnittelevat, toteuttavat ja arvioivat projektin.
Keskeisinä teemoina on projektin hallinta, asiakaskokemuksen kehittäminen sekä operatiivinen ravintolalliiketoiminta.

Työelämäyhteydet

Tämä projekti linkittyy vahvasti työelämään. Projektissa hyödynnetään sidosryhmiä sekä alan toimijoita.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tällä toteutuksella ei ole tenttiä.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Lähiopetus sisältää luennot, ryhmätöitä ja toteutettavan tapahtuman (projekti). Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study

Oppimistehtävät

Toteutuksella on projekti, joka arvioidaan oppijakson suoritustehtävänä.
Projektiarviointiin liittyy itsenäisiä reflektointeja, ryhmässä suoritettuja kirjallisia sekä käytännöllisiä osioita sekä raportointia.
Opiskelijan osallistuminen projektiin sen kaikissa vaiheissa on ensisijaisen tärkeää kurssin suorittamiseksi.

Arviointitavat

Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla.  Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.

Opiskelijan ja ryhmän suoritusta projektin kaikissa vaiheissa arvioidaan (yksilön osaaminen sekä ryhmä onnistuminen).
Lisäksi kirjallisia suunnittelutehtäviä sekä toteutuksen ja onnistumisen analyysejä (Raportti tai vastaava)

Siirry alkuun