Tuotesuunnittelu- ja hinnoittelu (5 op)

Toteutuksen tunnus: HOS002AS2A-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.06.2025 - 17.10.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ajoitus
20.10.2025 - 12.12.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RESTO Restonomi matkailu- ja ravitsemisala
Opettajat
Markus Kauppinen
Pekka Heikkilä
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
HOS002AS2A

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opetus periodilla 2 lukujärjestyksen mukaisesti
Teemoittain seuraa oppimisalusta Moodlea

Intro

Tutustu majoitusalan trendeihin, konsepteihin ja asiakkaisiin! Tällä opintojaksolla opit suunnittelemaan kannattavia tuotteita ja palveluita asiakaslähtöisesti, arvioimaan hinnoittelumenetelmiä ja tekemään kannattavuuslaskelmia. Lopuksi sinun tulee osata perustella ja arvioida suunnittelemasi tuotteen kannattavuutta.

Oppimateriaalit

Moodlessa oleva materiaali ja opettajilta saatu materiaali

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus ja itsenäistä työskentelyä

Työelämäyhteydet

Esimerkkejä alan yrityksistä ja vertailua globaalisti

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Laskentaosuuden tentti periodin viimeisellä viikolla

Kansainvälisyys

Esimerkkejä alan yrityksistä ja vertailua globaalisti

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Näyttö: Jos sinulla on kurssin sisältöihin liittyvää teoreettista ja käytännön osaamista entuudestaan, ota yhteys opettajaan keskustellaksesi näyttö –menettelystä.

Opinnollistaminen: Mikäli tiedät, että sinulla on kurssin aikana työpaikallasi vastuita ja kehityshankkeita, jotka suoraan liittyvät kurssin sisältöihin, voit suorittaa kurssin opinnollistettuna. Ota yhteys opettajaan.

Oppimistehtävät

Yksilötehtävä
Pari- tai pienryhmätehtävä

Arviointitavat

Osaaminen osoitetaan seuraavilla osasuorituksilla:
1) yksilötehtävä 30%
2) tentti 30% (laskentaosuus)
3) ryhmätehtävä 40%

Koko opintojakson arviointi:
< 50 p 0 hylätty
51 – 60 p 1 tyydyttävä
61 – 70 p 2 tyydyttävä
71 – 80 p 3 hyvä
81 – 90 p 4 hyvä
91 – 100 p 5 kiitettävä

Go back to top of page