Ruokapalvelut ja vastuullinen ruokatuotanto (5op)
Toteutuksen tunnus: HOS001RR1A-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
 - 15.08.2022 - 19.08.2022
 - Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
 
- Ajoitus
 - 22.08.2022 - 14.10.2022
 - Toteutus on päättynyt.
 
- Opintopistemäärä
 - 5 op
 
- Toimipiste
 - Haagan toimipiste
 
- Opetuskielet
 - suomi
 
- Paikkoja
 - 15 - 40
 
- Koulutus
 - RESRU Ruokatuotannon johtaminen
 
Arviointiasteikko
H-5
                    
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
1)Lähi- ja/ tai Online-opetus ja opintojakson osaamistavoitteisiin liittyvät oppimistehtävät.  2) Mikäli jo osaat tämän opintojakson osaamistavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study 
                    
Intro
Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan ruokapalveluiden monipuoliseen maailmaan ja vastuullisuuden teemoihin. Opit myös turvalliset työtavat ammattikeittiössä. Tämä opintojakso sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita ruokapalveluiden toimintakentästä.