Elintarvikealan vientipotentiaali (5op)
Toteutuksen tunnus: HOS001AS4A-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 13.06.2022 - 19.08.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 22.08.2022 - 14.10.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Pasilan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- AVO Avoin ammattikorkeakoulu
- Ryhmät
-
EVENINGIltaopetus
-
BLENDEDMonimuotototeutus
- Opintojakso
- ENT009AS4A
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
Yrityskohtainen kehittämistehtävä.
Intro
Elintarvikealan vientipotentiaali -opintojakso on osa Suomalaiset elintarvikkeet maailmalle -koulutuskokonaisuutta (20 op). Koulutus tarjoaa perustiedot elintarvikealan vientipotentiaalista, elintarvikkeiden kaupallistamisesta vientimarkkinoille sekä elintarvikealan vientiprosessista ja -vaatimuksista. Koulutuksessa tutustutaan vientipolkuun (Team Finland), sen eri vaiheissa tarvittavaan osaamiseen, sekä alan verkostoihin Suomessa ja maailmalla.
Koulutuksen opintojaksot toteutetaan neljän ammattikorkeakoulun yhteistyössä. Muut koulutuksen opintojaksot:
- Elintarvikkeiden tuotteistaminen vientimarkkinoille (5 op) – Xamk
- Elintarvikeviennin myynti, markkinointi ja kansainvälinen viestintä (5 op) – Oamk
- Elintarvikeviennin lainsäädäntö ja sopimukset (5 op) – Lapin amk
Opiskelija tekee kussakin osiossa vientitoimintoihin liittyvän kehittämistehtävän elintarvikealan yritykselle.
Kullekin opintojaksolle ilmoittaudutaan toteuttaja-ammattikorkeakoulun avoimen ammattikorkeakoulun sivuilla. Voit suorittaa koulutuksen yksittäisiä opintojaksoja tai koko koulutuskokonaisuuden. Opintojaksojen suorittamisjärjestyksellä ei ole väliä.
Suomalaiset elintarvikkeet maailmalle -koulutuksen sivuille https://www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/eloa-elintarvikeviennin-osaaminen-kasvuun/