Elintarvikealan vientipotentiaali (5op)

Toteutuksen tunnus: HOS001AS4A-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.06.2022 - 19.08.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
22.08.2022 - 14.10.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Pasilan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
AVO Avoin ammattikorkeakoulu
Ryhmät
EVENING
Iltaopetus
BLENDED
Monimuotototeutus
Opintojakso
ENT009AS4A

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

Yrityskohtainen kehittämistehtävä.

Intro

Elintarvikealan vientipotentiaali -opintojakso on osa Suomalaiset elintarvikkeet maailmalle -koulutuskokonaisuutta (20 op). Koulutus tarjoaa perustiedot elintarvikealan vientipotentiaalista, elintarvikkeiden kaupallistamisesta vientimarkkinoille sekä elintarvikealan vientiprosessista ja -vaatimuksista. Koulutuksessa tutustutaan vientipolkuun (Team Finland), sen eri vaiheissa tarvittavaan osaamiseen, sekä alan verkostoihin Suomessa ja maailmalla.

Koulutuksen opintojaksot toteutetaan neljän ammattikorkeakoulun yhteistyössä. Muut koulutuksen opintojaksot:
- Elintarvikkeiden tuotteistaminen vientimarkkinoille (5 op) – Xamk
- Elintarvikeviennin myynti, markkinointi ja kansainvälinen viestintä (5 op) – Oamk
- Elintarvikeviennin lainsäädäntö ja sopimukset (5 op) – Lapin amk

Opiskelija tekee kussakin osiossa vientitoimintoihin liittyvän kehittämistehtävän elintarvikealan yritykselle.

Kullekin opintojaksolle ilmoittaudutaan toteuttaja-ammattikorkeakoulun avoimen ammattikorkeakoulun sivuilla. Voit suorittaa koulutuksen yksittäisiä opintojaksoja tai koko koulutuskokonaisuuden. Opintojaksojen suorittamisjärjestyksellä ei ole väliä.

Suomalaiset elintarvikkeet maailmalle -koulutuksen sivuille https://www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/eloa-elintarvikeviennin-osaaminen-kasvuun/

Go back to top of page