Ruokatuotannon prosessit (9 op)

Toteutuksen tunnus: FPR3RR008-3008

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
13.06.2022 - 21.10.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.10.2022 - 16.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Ursin
Mirjami Willman
Jari Karjalainen
Sakari Ketolainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
FPR3RR008

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Opetus tiistaisin tai keskiviikkoisin klo 8.00-13.45 (Riippuu ryhmästä)
sekä torstaisin klo 8.00-10.45

Opintojakson ensimmäiset opetuskerrat viikolla 43

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät/projekti päivätoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävä
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Opintojakson Moodle-sivujen materiaalit

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Luennot ja tuntitehtävät lähiopetuksessa
Käytännön harjoitukset opetuskeittiössä
Opintojaksotehtävän tekeminen ryhmissä

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla tehdään tuntitehtävä yrityksen toimeksiantona

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti laadusta ja ruokatuotannon prosesseista

Uusinta yleisenä tenttipäivänä keväällä

Oppimistehtävät

Laatu (yksilö) 15 %

Työvuorolista (yksilö) 15 %

Prosessit tentti 1 (yksilö) 30 %

Opintojaksotehtävä (ryhmä) 40 %

Tuntitehtävä 1 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Tuntitehtävä 2 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Tuntitehtävä 3 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Caffelitoteutus (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Bankettitehtävä (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Kaikki arvioitavat osa-alueet pitää suorittaa hyväksytysti

Go back to top of page