Ruokatuotannon prosessit (9 op)
Toteutuksen tunnus: FPR3RR008-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 13.06.2022 - 21.10.2022
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 24.10.2022 - 16.12.2022
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 25
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Heikki Ursin
- Mirjami Willman
- Jari Karjalainen
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- FPR3RR008
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Opetus tiistaisin tai keskiviikkoisin klo 8.00-13.45 (Riippuu ryhmästä)
sekä torstaisin klo 8.00-10.45
Opintojakson ensimmäiset opetuskerrat viikolla 43
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät/projekti päivätoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävä
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Opintojakson Moodle-sivujen materiaalit
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luennot ja tuntitehtävät lähiopetuksessa
Käytännön harjoitukset opetuskeittiössä
Opintojaksotehtävän tekeminen ryhmissä
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään tuntitehtävä yrityksen toimeksiantona
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentti laadusta ja ruokatuotannon prosesseista
Uusinta yleisenä tenttipäivänä keväällä
Oppimistehtävät
Laatu (yksilö) 15 %
Työvuorolista (yksilö) 15 %
Prosessit tentti 1 (yksilö) 30 %
Opintojaksotehtävä (ryhmä) 40 %
Tuntitehtävä 1 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Tuntitehtävä 2 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Tuntitehtävä 3 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Caffelitoteutus (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Bankettitehtävä (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Kaikki arvioitavat osa-alueet pitää suorittaa hyväksytysti