Ruokatuotannon prosessit (9 op)

Toteutuksen tunnus: FPR3RR008-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
14.06.2021 - 22.10.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
25.10.2021 - 17.12.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Ursin
Mirjami Willman
Jari Karjalainen
Sakari Ketolainen
Ryhmät
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
FPR3RR008

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Siirry pääsisältöön
Toteutussuunnitelma

Tiistai 26.10.

klo 9.00-15.00 L301 Sakari

Opintojakson esittely, opintojaksotehtävien esittely, ruokatuotantoprosessit, vakiointi

Ruokalistasuunnittelu

Tervetuloa kampukselle -tapahtuma valopihalla klo 13.00-14.00


Torstai 28.10.

klo 8.00-13.45 L301

Laatu


Tiistai 2.11.

klo 9.00-15.00 L301 Sakari

Jamix-tuotannonohjaus, Menu engineering,

Torstai 4.11.
Klo 8.00-10.45 L301
Ravintolan myyntiprosessi


Tiistai 9.11.

Klo 9.00-15.00 L301 Sakari

Keittiösuunnittelu ja laitteet, R-Menu läpikäynti


Torstai 11.11.

Klo 8.00-10.45 L301

Tes 1 ja työvuorolistasuunnittelu


Tiistai 16.11

Klo 9.00-15.00 L301 Sakari

Banketti, Metos SCC-teoria, Banketin suunnittelu ryhmissä


Torstai 18.11.

Klo 8.00-10.45 L301

Tes 2 ja työvuorolistasuunnittelu


Tiistai 23.11.

Klo 9.00-15.00 Opetuskeittiö Nuijamies ja L301 Sakari

Banketti käytännön harjoitus, Tuotteet ja valmiusaste


Torstai 25.11.

Klo 8.00-10.45

Laatu


Tiistai 30.11.

Klo 9.00-15.00 L301 Sakari

Ostot, logistiikka, ABC-analyysi, työturvallisuus


Torstai 2.12.

Klo 8.00-10.45

Tes 3, työvuorolistan laadinta


Tiistai 7.12.

Klo 9.00-15.00 Nuijamies/Caffeli Sakari

Caffeli-toteutus


Torstai 9.12.

Klo 8.00-10.45

Laatu 3


Tiistai 14.12

Klo 9.00-15.00 L301 Sakari

Opintojaksotehtävien esitykset, Ryhmätentti,


Torstai 16.12.

Klo 8.00-10.45

Laatutentti, työvuorolistatehtävän palautteet

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät/projekti päivätoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävä
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Opintojakson Moodle-sivujen materiaalit

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Luennot ja tuntitehtävät lähiopetuksessa
Käytännön harjoitukset opetuskeittiössä
Opintojaksotehtävän tekeminen ryhmissä

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla tehdään tuntitehtävä yrityksen toimeksiantona

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Tentti laadusta ja ruokatuotannon prosesseista 16.12.

Uusinta yleisenä tenttipäivänä keväällä 2022

Oppimistehtävät

Laatu (yksilö) 15 %

Työvuorolista (yksilö) 15 %

Prosessit tentti 1 (yksilö) 30 %

Opintojaksotehtävä (ryhmä) 40 %

Tuntitehtävä 1 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Tuntitehtävä 2 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Tuntitehtävä 3 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Caffelitoteutus (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Bankettitehtävä (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty

Kaikki arvioitavat osa-alueet pitää suorittaa hyväksytysti

Go back to top of page