Ruokatuotannon prosessit (9 op)
Toteutuksen tunnus: FPR3RR008-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 14.06.2021 - 22.10.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 25.10.2021 - 17.12.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 9 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 25
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Heikki Ursin
- Mirjami Willman
- Jari Karjalainen
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- FPR3RR008
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Siirry pääsisältöön
Toteutussuunnitelma
Tiistai 26.10.
klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Opintojakson esittely, opintojaksotehtävien esittely, ruokatuotantoprosessit, vakiointi
Ruokalistasuunnittelu
Tervetuloa kampukselle -tapahtuma valopihalla klo 13.00-14.00
Torstai 28.10.
klo 8.00-13.45 L301
Laatu
Tiistai 2.11.
klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Jamix-tuotannonohjaus, Menu engineering,
Torstai 4.11.
Klo 8.00-10.45 L301
Ravintolan myyntiprosessi
Tiistai 9.11.
Klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Keittiösuunnittelu ja laitteet, R-Menu läpikäynti
Torstai 11.11.
Klo 8.00-10.45 L301
Tes 1 ja työvuorolistasuunnittelu
Tiistai 16.11
Klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Banketti, Metos SCC-teoria, Banketin suunnittelu ryhmissä
Torstai 18.11.
Klo 8.00-10.45 L301
Tes 2 ja työvuorolistasuunnittelu
Tiistai 23.11.
Klo 9.00-15.00 Opetuskeittiö Nuijamies ja L301 Sakari
Banketti käytännön harjoitus, Tuotteet ja valmiusaste
Torstai 25.11.
Klo 8.00-10.45
Laatu
Tiistai 30.11.
Klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Ostot, logistiikka, ABC-analyysi, työturvallisuus
Torstai 2.12.
Klo 8.00-10.45
Tes 3, työvuorolistan laadinta
Tiistai 7.12.
Klo 9.00-15.00 Nuijamies/Caffeli Sakari
Caffeli-toteutus
Torstai 9.12.
Klo 8.00-10.45
Laatu 3
Tiistai 14.12
Klo 9.00-15.00 L301 Sakari
Opintojaksotehtävien esitykset, Ryhmätentti,
Torstai 16.12.
Klo 8.00-10.45
Laatutentti, työvuorolistatehtävän palautteet
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät/projekti päivätoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävä
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Opintojakson Moodle-sivujen materiaalit
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Luennot ja tuntitehtävät lähiopetuksessa
Käytännön harjoitukset opetuskeittiössä
Opintojaksotehtävän tekeminen ryhmissä
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään tuntitehtävä yrityksen toimeksiantona
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Tentti laadusta ja ruokatuotannon prosesseista 16.12.
Uusinta yleisenä tenttipäivänä keväällä 2022
Oppimistehtävät
Laatu (yksilö) 15 %
Työvuorolista (yksilö) 15 %
Prosessit tentti 1 (yksilö) 30 %
Opintojaksotehtävä (ryhmä) 40 %
Tuntitehtävä 1 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Tuntitehtävä 2 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Tuntitehtävä 3 (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Caffelitoteutus (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Bankettitehtävä (Ryhmä) Hyväksytty/Hylätty
Kaikki arvioitavat osa-alueet pitää suorittaa hyväksytysti