Ruokatuotannon prosessit (9 op)

Toteutuksen tunnus: FPR3RR008-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
15.06.2020 - 30.10.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
26.10.2020 - 18.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
9 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Heikki Ursin
Eeva Pajakkala
Jari Karjalainen
Sakari Ketolainen
Opintojakso
FPR3RR008

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät/projekti päivätoteutuksena
b. Tentti ja oppimistehtävä
c. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Go back to top of page