Ruokaelämyksen rakentaminen -projekti (5op)
Toteutuksen tunnus: FPR1RR010-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.06.2019 - 25.10.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.10.2019 - 13.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 25
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Sami Rekola
- Terhi Oksanen-Alén
- Opintojakso
- FPR1RR010
Arviointiasteikko
H-5
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
The Experience Economy (2011). B. Joseph Pine, James H. Gilmore,
Mouthfeel (2017), Ole Mouritzen, Klavs Styrbeak
Creative Chef (2016), Jasper Udink ten Cate
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Uusintatentti voidaan suorittaa kampuksen uusintatenttiaikataulun mukaan,
Kansainvälisyys
Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.