Ruokaelämyksen rakentaminen -projekti (5op)

Toteutuksen tunnus: FPR1RR010-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.06.2019 - 25.10.2019
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.10.2019 - 13.12.2019
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 25
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Sami Rekola
Terhi Oksanen-Alén
Opintojakso
FPR1RR010

Arviointiasteikko

H-5

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

The Experience Economy (2011). B. Joseph Pine, James H. Gilmore,
Mouthfeel (2017), Ole Mouritzen, Klavs Styrbeak
Creative Chef (2016), Jasper Udink ten Cate

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät ja projekti.

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla tehdään työelämälähtöinen projekti

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Uusintatentti voidaan suorittaa kampuksen uusintatenttiaikataulun mukaan,

Kansainvälisyys

Opintojaksolla käytetään kansainvälisesti tunnettuja projektityömenelmiä sekä projekti voidaan toteuttaa joko kotimaisessa tai kansainvälisessä kontekstissa.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:

a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät päivä-, monimuoto- tai intensiivitoteutuksena
b. Omassa työssä oppiminen (opinnollistaminen)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Go back to top of page