Ruokatuotanto-projekti (4op)

Toteutuksen tunnus: FPR1RR002-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
16.08.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
23.08.2021 - 15.10.2021
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
4 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 40
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Jari Karjalainen
Ryhmät
RR21SE
RR21SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2021 aloittaneet
CONTACT
Lähitoteutus
Opintojakso
FPR1RR002

Arviointiasteikko

H-5

Aikataulu

Intensiivitoteutus 23.- 27.8.2021 klo 9-16; muutokset mahdollisia. Tarkempi aikataulu julkaistaan Moodlessa opintojakson alkaessa. Projektien toteutusten ajankohdat voivat poiketa intensiiviviikkojan aikataulusta.
Ruokatuotantoprojekti ajoittuu pääsääntöisesti viikoille 34-40 ja Projektien toteutukset pääasiassa viikoille 44-49.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Oppimistehtävä(t)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Lähiopetuksessa ja Moodlessa jaettava materiaali.
Ensisijaisesti:
Moodlessa oleva materiaali.
Opintojakson aikana tuleva materiaali.
Täydentävänä materiaalina
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opintojakso toteutetaan pääsääntöisesti syksyn kahden ensimmäisen periodin aikana. Opintojakso aloitetaan yhden viikon intensiivitoteutuksella. Pro
Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja sähköisellä moodle-oppimisalustalla toimimista.
Ryhmä jaetaan eri projektiryhmiin olemassa olevaan osaamiseen perustuen. Projektiryhmät työskentelevät itseohjautuvasti, sovittuihin ohjausaikoihin ja aikatauluihin on sitouduttava ryhmäkohtaisesti. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Työelämäyhteydet

Opintojaksolla tehdään mahdollisuuksien mukaan projektitöitä yrityksen toimeksiannosta.
Ruokatuotantoprojekti sisältää työelämäyhteyksiä valittujen partnerien kanssa.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei järjestetä tenttiä. Tehtävistä ja mahdollisista työ- ja muista kokeista ilmoitetaan opintojakson alussa.
Uusintamahdollisuus seuraavana lukuvuonna.

Kansainvälisyys

Kotikansainvälisyys.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Toteutuksesta ei ole vaihtoehtoista toteutusta.

Oppimistehtävät

Oppimistehtävät esitellään opintojakson alussa.
Oppimistehtävät liittyvät ryhmän projektiin.
Ruokatuotantoprojekti sisältää käytännön toteutuksen.
Projektisuunnitelma, toteutus ja arviointi

Arviointitavat

Hyväksytty opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Mikäli opiskelija saa projektista hylkäävän arvioinnin, tulee koko projekti suorittaa uudelleen. Ei uusintamahdollisuutta.

Siirry alkuun