Ruokatuotanto-projekti (4op)
Toteutuksen tunnus: FPR1RR002-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 16.08.2021
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 23.08.2021 - 15.10.2021
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 4 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 40
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Jari Karjalainen
- Ryhmät
-
RR21SERR21SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2021 aloittaneet
-
CONTACTLähitoteutus
- Opintojakso
- FPR1RR002
Arviointiasteikko
H-5
Aikataulu
Intensiivitoteutus 23.- 27.8.2021 klo 9-16; muutokset mahdollisia. Tarkempi aikataulu julkaistaan Moodlessa opintojakson alkaessa. Projektien toteutusten ajankohdat voivat poiketa intensiiviviikkojan aikataulusta.
Ruokatuotantoprojekti ajoittuu pääsääntöisesti viikoille 34-40 ja Projektien toteutukset pääasiassa viikoille 44-49.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Oppimistehtävä(t)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Lähiopetuksessa ja Moodlessa jaettava materiaali.
Ensisijaisesti:
Moodlessa oleva materiaali.
Opintojakson aikana tuleva materiaali.
Täydentävänä materiaalina
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opintojakso toteutetaan pääsääntöisesti syksyn kahden ensimmäisen periodin aikana. Opintojakso aloitetaan yhden viikon intensiivitoteutuksella. Pro
Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja sähköisellä moodle-oppimisalustalla toimimista.
Ryhmä jaetaan eri projektiryhmiin olemassa olevaan osaamiseen perustuen. Projektiryhmät työskentelevät itseohjautuvasti, sovittuihin ohjausaikoihin ja aikatauluihin on sitouduttava ryhmäkohtaisesti. Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Työelämäyhteydet
Opintojaksolla tehdään mahdollisuuksien mukaan projektitöitä yrityksen toimeksiannosta.
Ruokatuotantoprojekti sisältää työelämäyhteyksiä valittujen partnerien kanssa.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksolla ei järjestetä tenttiä. Tehtävistä ja mahdollisista työ- ja muista kokeista ilmoitetaan opintojakson alussa.
Uusintamahdollisuus seuraavana lukuvuonna.
Kansainvälisyys
Kotikansainvälisyys.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Toteutuksesta ei ole vaihtoehtoista toteutusta.
Oppimistehtävät
Oppimistehtävät esitellään opintojakson alussa.
Oppimistehtävät liittyvät ryhmän projektiin.
Ruokatuotantoprojekti sisältää käytännön toteutuksen.
Projektisuunnitelma, toteutus ja arviointi
Arviointitavat
Hyväksytty opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Mikäli opiskelija saa projektista hylkäävän arvioinnin, tulee koko projekti suorittaa uudelleen. Ei uusintamahdollisuutta.