Ruokatuotanto-projekti (4 op)
Toteutuksen tunnus: FPR1RR002-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 17.08.2020 - 30.10.2020
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 12.10.2020 - 18.12.2020
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 4 op
- Toimipiste
- Haagan toimipiste
- Opetuskielet
- suomi
- Paikkoja
- 15 - 50
- Koulutus
- RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
- Opettajat
- Sakari Ketolainen
- Ryhmät
-
RR20SERR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
- Opintojakso
- FPR1RR002
Aikataulu
Ruokatuotanroprojekti ajoittuu pääsääntöisesti viikoille 38, 39, 40 ja 41.
Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen
a. Lähiopetus
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Oppimistehtävä(t)
Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.
Oppimateriaalit
Ensisijaisesti:
Moodlessa oleva materiaali.
Opintojakson aikana tuleva materiaali.
Täydentävänä materiaalina
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine
Opetusmenetelmät ja ohjaus
Opintojakso toteutetaan pääsääntöisesti kolmen viikon mittaisena intensiivitoteutuksena. Projektin luonteesta riippuen tekeminen voi ajoittua koko periodin ajalle.
Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja sähköisellä moodle-oppimisalustalla toimimista.
Ryhmä jaetaan eri projektiryhmiin. Projektiryhmät työskentelevät itseohjautuvasti, sovittuihin ohjausaikoihin ja aikatauluihin on sitouduttava ryhmäkohtaisesti.
Työelämäyhteydet
Ruokatuotantoprojekti sisältää työelämäyhteyksiä valittujen partnerien kanssa.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Uusintamahdollisuus seuraavana lukuvuonna.
Kansainvälisyys
Kotikansainvälisyys.
Toteutuksen valinnaiset oppimistavat
Toteutuksesta ei ole vaihtoehtoista toteutusta.
Oppimistehtävät
Oppimistehtävät liittyvät ryhmän projektiin.
Ruokatuotantoprojekti sisältää käytännön toteutuksen.
Projektisuunnitelma, toteutus ja arviointi
Arviointitavat
Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty-hylätty.