Ruokatuotanto-projekti (4 op)

Toteutuksen tunnus: FPR1RR002-3006

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
17.08.2020 - 30.10.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
12.10.2020 - 18.12.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
4 op
Toimipiste
Haagan toimipiste
Opetuskielet
suomi
Paikkoja
15 - 50
Koulutus
RUOKAT Ruokatuotannon johtamisen koulutusohjelma
Opettajat
Sakari Ketolainen
Ryhmät
RR20SE
RR20SE Ruokatuotannon johtamisen ko, 2020 aloittaneet
Opintojakso
FPR1RR002

Aikataulu

Ruokatuotanroprojekti ajoittuu pääsääntöisesti viikoille 38, 39, 40 ja 41.

Toteutustavat, näyttö ja opinnollistaminen

a. Lähiopetus
b. Työelämäprojektiin tai muuhun projektiin osallistuminen
c. Oppimistehtävä(t)

Opintojaksoon sisältyy myös pakollisena oman oppimisen arviointi.

Oppimateriaalit

Ensisijaisesti:
Moodlessa oleva materiaali.
Opintojakson aikana tuleva materiaali.

Täydentävänä materiaalina
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine

Opetusmenetelmät ja ohjaus

Opintojakso toteutetaan pääsääntöisesti kolmen viikon mittaisena intensiivitoteutuksena. Projektin luonteesta riippuen tekeminen voi ajoittua koko periodin ajalle.
Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja sähköisellä moodle-oppimisalustalla toimimista.
Ryhmä jaetaan eri projektiryhmiin. Projektiryhmät työskentelevät itseohjautuvasti, sovittuihin ohjausaikoihin ja aikatauluihin on sitouduttava ryhmäkohtaisesti.

Työelämäyhteydet

Ruokatuotantoprojekti sisältää työelämäyhteyksiä valittujen partnerien kanssa.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Uusintamahdollisuus seuraavana lukuvuonna.

Kansainvälisyys

Kotikansainvälisyys.

Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

Toteutuksesta ei ole vaihtoehtoista toteutusta.

Oppimistehtävät

Oppimistehtävät liittyvät ryhmän projektiin.
Ruokatuotantoprojekti sisältää käytännön toteutuksen.
Projektisuunnitelma, toteutus ja arviointi

Arviointitavat

Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty-hylätty.

Siirry alkuun