•   Yritysvastuu - (virtuaalinen non-stop) WOR8RZ001-3007 22.08.2022-19.05.2023  5   (NONSTOP, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • tuntee vastuullisen liiketoiminnan eri osa-alueet ja toimijatasot
    • tunnistaa eri toimialojen merkittävimpiä vaikutuksia toimintaympäristöön ja yhteiskuntaan
    • ymmärtää yritysvastuun osana tuloksellista liiketoimintaa
    • tuntee omaan ammattiosaamiseensa liittyviä kestävän kehityksen mukaisia periaatteita ja työ- & toimintatapoja
    • osaa perusperiaatteet vastuullisen liiketoiminnan johtamisesta ja tärkeimmistä työkaluista
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei lähtötasovaatimuksia tai sidonnaisuuksia.
    Sisältö
    • Yritysvastuun läpileikkaus
    • Yhteiskuntavastuun ulottuvuudet: Taloudellinen vastuu
    • Yhteiskuntavastuun ulottuvuudet: Sosiaalinen vastuu
    • Yhteiskuntavastuun ulottuvuudet: Ekologinen vastuu
    • Toimitusketjun vastuullisuus
    • Vastuullisuuden toteuttaminen
    • Vastuullisuusviestintä
    • Vastuullinen kuluttaminen
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Arvosana 1
    Opiskelija nimeää joitakin vastuulliseen liiketoimintaan vaikuttavia tekijöitä
    Opiskelija tuntee joiltakin osin yritysvastuun vaikuttavuutta
    Opiskelija määrittelee vastuullisuuden osa-alueet toteavasti
    Opiskelija nimeää erilaisia yritysvastuun toteuttamistapoja ja työkaluja
    Opiskelija kuvailee vastuulliseen kuluttamiseen sisältyviä asioita
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Arvosana 3
    Opiskelija selittää vastuulliseen liiketoimintaan vaikuttavia tekijöitä ja antaa esimerkkejä ilmiöiden välisistä riippuvuussuhteista.
    Opiskelija vertailee joiltakin osin yritysvastuun vaikuttavuutta eri toimialoilla
    Opiskelija esittelee toimitusketjujen sidonnaisuutta yritysvastuuseen
    Opiskelija kuvailee esimerkkien avulla vastuullisuuden osa-alueita
    Opiskelija esittelee sujuvasti vastuulliseen kuluttamiseen sisältyvää kysyntää ja tarjontaa
    Opiskelija kertoo esimerkkejä, miten yritysvastuuta toteutetaan ja työkaluja hyödynnetään
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Arvosana 5
    Opiskelija arvioi vastuulliseen liiketoimintaan vaikuttavia tekijöitä eri näkökulmista.
    Opiskelijalla on perusteltuja näkemyksiä yritysvastuusta
    Opiskelija ehdottaa ideoita uusiksi toimintatavoiksi eri toimijoiden välillä ja yli toimialarajojen
    Opiskelija ideoi, miten vastuullista kuluttamista voisi tuoda uudella tavalla eri kohderyhmille
    Opiskelija arvioi eri yritysten toimintatapoja vastuullisuuden näkökulmasta ja ehdottaa relevantteja kehitysehdotuksia

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    materiaalit saatavilla oppimisalustalla

    Työelämäyhteydet

    soveltavia tehtäviä ja yritysesimerkkejä

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    ei tenttejä
    tehtäviä ei voi uusia tai korottaa

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    22.08.2022 - 19.05.2023

    Oppimistehtävät

    esseetyyppisiä tehtäviä soveltavia tehtäviä, kuten keskusteluja ja miellekarttoja monivalintatehtäviä

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 01.05.2023

    Aikataulu

    non-stop syksy- ja kevätperiodin ajan
    kesätoteutus erikseen

    Ryhmä
    • NONSTOP
    • CAMPUS22S
    • 02HAAGAVV
    • VIRTUAL
    Opettaja

    Mia Tarhanen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTEM Degree Programme in Hospitality, Tourism and Experience Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    5.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5