Luennot
Ryhmätehtävät
Yksilötehtävät
Sparrausta ryhmissä
Moodlesivujen materiaalit
Haagan toimipiste
Vieraanvaraisuustentti 19.5. klo 9.00-9.45
Suomi
28.03.2022 - 20.05.2022
Opintojaksotehtävä ryhmissä Vieraanvaraisuustentti
03.01.2022 - 25.03.2022
Torstai 31.3. 2022 klo 8.30-13.45
Ruokamuistoja
Opintojakson esittely
Mitä ruokamatkailu on?
Ruokamatkailustrategia
Opintojaksotehtävän esittely ja havainnointitehtävän antaminen
Ryhmäytyminen
Pyörämatkailun tallenteen katsominen. Materiaaleissa Uutisten ja Ryhmäjaon välissä
Powerpoint luentomateriaalissa. Tiina Kattilamäki, Ellare Oy, pyörämatkailun asiantuntija
Torstai 7.4.2022 klo 8.30-13.45
Havainnointitehtävien esitykset (max 10 min)
Innovointitehtävän antaminen
Elämysten tuottaminen ja palvelumuotoilu
Asiakasprofiilit
Torstai 14.4.2022 klo 8.30-13.45
Innovointitehtävän esitykset
Suomalainen ruoka / Finnish gastronomy
Suomalainen ruoka ja siihen liittyvät perinteet sekä raaka-aineet
Ruokatuotteen innovointi, tuotekehitys, hinnoittelu ja kulurakenne
Torstai 21.4.2022 8.30-13.45
Suomalainen ruoka workshop opetuskeittiössä
Torstai 28.4.2022 klo 8.30-13.45
Suomalainen ruoka workshop opetuskeittiössä
Tarinallistaminen ruokamatkailussa
Ryhmäkohtainen sparraus - tehtävän välitsekkaus
Torstai 5.5.2022 klo 8.30-13.45
Lohja 700-vuotta, menu
Yrjö Mensola
Tunticase
Torstai 12.5.2022 klo 8.30-13.45
Tehtävien esitykset
Torstai 19.5.2022 klo 8.30-13.45
Vieraanvaraisuustentti (hyväksytty / hylätty). Materiaali Moodlessa tentin kohdalla.
Palautteet tehtävistä ja kommentit opintojaksosta
Muutokset viikkoaikatauluun mahdollisia
Kristiina Havas, Sakari Ketolainen
15 - 40
Arviointikriteerit tehtävänannossa
Tentti hyväksytty/hylätty
MATKA Matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelma
0.00 op
0.00 op
H-5