Lähiopetus, läsnäolo kontaktitunneilla vähintään 75%.
Itsenäinen opiskelu sekä oppimis- ja ryhmätehtävät.
Opetuksessa käytetään osallistavia ja soveltavia oppimismenetelmiä ja itsenäisen työskentelyn ohjausta. Projekti toimeksiantajalle.
Tutkiva-, kehittävä oppiminen.
1. Mäntyneva, M. 2016. Hallittu projekti. Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen.
2. Tarssanen, S. 2009. Elämystuottajan käsikirja.
3. Hänninen, E. 2016. Elämystalouden käsikirja. https://docplayer.fi/1975539-Elamystalouden-kasikirja.html
4. Tussyadiah, I.P, 2014. Toward a theoretical foundation for Experience Design in Tourism
5. Pine, B.J &Gilmore, J.H. 1998. Welcome to the Experience Economy in Harvard Business Review
6. Oppimisalustan aineistot
Opintojakso toteutetaan yhteisprojektina toimeksiantajan kanssa.
Porvoon toimipiste
Suomi
Opintoihin sisältyy opintomatka.
21.10.2024 - 13.12.2024
Projektityöskentely 50% Yksilö- ja ryhmätehtävät 50% Tarkennetaan opintojen alussa.
03.06.2024 - 18.10.2024
Tarkennetaan opintojen alussa.
Näyttö.
Kati Naumanen, Ulla Kuisma, Päivi Forsblom
15 - 40
Oppimistehtävät sekä projekti toimeksiantajalle
opettaja-, vertais- ja toimeksiantajapalaute.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5