•   Opinnäytetyö, vaihe 1 THE7HH901-3141 23.03.2026-15.05.2026  5   (REB6HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • tuntee opinnäytetyöprosessin vaiheet
    • osaa asettaa opinnäytetyölleen tavoitteet
    • osaa hakea tietoa erilaisista lähteistä
    • osaa määritellä opinnäytetyönsä keskeiset käsitteet
    • osaa suunnitella realistisen aikataulun opinnäytetyöprojektilleen
    • ymmärtää opinnäytetyön vaatimukset ja rakenteen
    • osaa laatia opinnäytetyösuunnitelman.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Tutkimus- ja kehittämisosaaminen ANA001HH1A
    Sisältö
    Sisältö
    • Opinnäytetyö Haaga-Heliassa
    • Opinnäytetyön eteneminen Wihissä
    • Opinnäytetyöntekijän roolit ja velvollisuudet
    • Liikesalaisuudet opinnäytetyössä
    • Toimeksiantosopimuksen tekeminen
    • Opinnäytetyön sisältö ja laajuus
    • Tiedonhaku, tiedonlähteet ja niiden kriittinen arviointi
    • Lähteisiin perustuvan tekstin kirjoittaminen
    • Tutkimus-, kehittämis- tai innovointimenetelmän valintaperusteet
    • Opinnäytetyön raportointi ohjeen mukaisesti
    • Itsensä johtaminen opinnäytetyöprosessin aikana
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Haaga-Helian opinnäytetyösivujen materiaali https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot. Lähiopetuksen materiaalit Moodlessa.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    23.03.2026 - 15.05.2026

    Ilmoittautumisaika

    19.04.2024 - 19.04.2024

    Ryhmä
    • REB6HA1
    • REB6HA2
    • BLENDED
    • ONLINE
    Opettaja

    Saija Laitinen

    Paikkoja

    1 - 100

    Koulutus

    RESTO Restonomi, RESRU Restonomi ruokatuotanto

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    5.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5