•   Opinnäytetyö, vaihe 1 THE7HH901-3061 16.01.2023-17.03.2023  5   (RH20SA, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija
    • tuntee opinnäytetyöprosessin vaiheet
    • osaa asettaa opinnäytetyölleen tavoitteet
    • osaa hakea tietoa erilaisista lähteistä
    • osaa määritellä opinnäytetyönsä keskeiset käsitteet
    • osaa suunnitella realistisen aikataulun opinnäytetyöprojektilleen
    • ymmärtää opinnäytetyön vaatimukset ja rakenteen
    • osaa laatia opinnäytetyösuunnitelman.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Tutkimus- ja kehittämisosaaminen ANA001HH1A
    Sisältö
    Sisältö
    • Opinnäytetyö Haaga-Heliassa
    • Opinnäytetyön eteneminen Wihissä
    • Opinnäytetyöntekijän roolit ja velvollisuudet
    • Liikesalaisuudet opinnäytetyössä
    • Toimeksiantosopimuksen tekeminen
    • Opinnäytetyön sisältö ja laajuus
    • Tiedonhaku, tiedonlähteet ja niiden kriittinen arviointi
    • Lähteisiin perustuvan tekstin kirjoittaminen
    • Tutkimus-, kehittämis- tai innovointimenetelmän valintaperusteet
    • Opinnäytetyön raportointi ohjeen mukaisesti
    • Itsensä johtaminen opinnäytetyöprosessin aikana
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Kts. arviointikriteerit https://www.haaga-helia.fi/fi/opinnaytetyo-amk-opinnot

    Työelämäyhteydet

    Opinnäytetyö tehdään yleensä toimeksiantona yritykselle tai yhteisölle. Opinnäytetyö tukee tekijän ammatillista kehittymistä.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Opinnäytetyössä käytetään kansainvälisiät alan tietolähteitä.
    Opinnäytetyön toimeksiantaja voi olla kansainvälinen yritys tai yhteisö.

    Ajoitus

    16.01.2023 - 17.03.2023

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 13.01.2023

    Aikataulu

    Tutkimus-, kehittämis- ja innovointimenetelmien opintojakson jälkeen.

    Ryhmä
    • RH20SA
    • RH20SB
    • RH20SD
    • CONTACT
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    a. päiväopetus: lähiopetusta noin 16 tuntia 8 viikon aikana
    b. monimuoto-opetus: lähiopetusta noin 16 tuntia yhden lukukauden aikana

    Opettaja

    Saija Laitinen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5