•   Opinnäytetyö, vaihe 1 THE7HH901-3038 28.03.2022-20.05.2022  5   (LH5IPAACC, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija

    • tuntee opinnäytetyöprosessin vaiheet
    • tietää opinnäytetyönsä tavoitteen
    • osaa hakea tietoa erilaisista lähteistä
    • osaa määritellä opinnäytetyönsä keskeiset käsitteet
    • osaa suunnitella realistisen aikataulun opinnäytetyöprojektilleen
    • tuntee opinnäytetyön vaatimukset ja rakenteen
    • osaa laatia suunnitelman tutkimukselliselle kehittämishankkeelleen
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Tutkinnon määrittelemät opinnot.
    Sisältö
    Sisältö
    • Opinnäytetyö Haaga-Heliassa
    • Opinnäytetyön eteneminen Wihissä
    • Opinnäytetyöntekijän roolit ja velvollisuudet
    • Liikesalaisuudet opinnäytetyössä
    • Tutkimuksellisen kehittämishankkeen suunnitelman sisältö ja laajuus
    • Tiedonhaku, tiedonlähteet ja niiden kriittinen arviointi
    • Referoiva kirjoittaminen
    • Tutkimus-, kehittämis- tai innovointimenetelmän valintaperusteet
    • Opinnäytetyön raportointi ohjeen mukaisesti
    • Itsensä johtaminen opinnäytetyöprosessin aikana
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Kts. arviointikriteerit Haaga-Helian opiskelijasivuilta
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Kts. arviointikriteerit Haaga-Helian opiskelijasivuilta
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Kts. arviointikriteerit Haaga-Helian opiskelijasivuilta

    Toteutustapa

    Etäopetus

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    28.03.2022 - 20.05.2022

    Ilmoittautumisaika

    03.11.2021 - 03.11.2021

    Ryhmä
    • LH5IPAACC
    • LH5IMAENT
    • EVENING
    • LHONT
    • LH5IPACAM
    • LH5IPAFIE
    • LH5IPAGLO
    • LH5IPACUS
    • LH5IMAHRM
    • ONLINE
    Opettaja

    Jere Peiponen, Minna Saukkonen, Ilkka Malinen, Ville Hanni, Pirjo Saaranen, Marjo-Kaisa Ohlsbom, Jorma Soppi, Jussi Hanni, Mari Raaska, Ville Lahtinen

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    HELI Liiketalouden koulutusohjelma

    Virtuaaliosuus

    5 op

    Arviointitavat

    H-5