•   Espanjaa hotelli-, ravintola- ja matkailualalle 1 SPA1HA001-3009 23.08.2021-15.10.2021  3   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija

    • osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
    • osaa kertoa yksinkertaisesti omasta elämästään
    • hallitsee ääntämisen, sanapainon ja intonaation perusteet
    • tuntee perussanastoa
    • ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei vaadita aikaisempia espanjan opintoja. Tavoitetaso: A1.
    Sisältö
    • Yksinkertaisia ammatillisia kielenkäyttötilanteita
    • Arkipäivän vuorovaikutustilanteita
    • Ääntämistä, sanapainon ja intonaation harjoittelua
    • Oman alan sanaston opiskelua
    • Kielen perusrakenteita
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija kykenee välttävällä tasolla ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja/ tai ääntämisen osalta välttävällä tasolla. Opiskelija tunnistaa yksinkertaisia rakenteita ja usein käytettyjä ilmauksia erilaisissa kielenkäyttötilanteissa.



    .
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija kykenee hyvin ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat rakenteiden ja / tai ääntämisen osalta hyvällä tasolla. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa yksinkertaisiin rakenteisiin ja kielenkäyttötilanteisiin.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija kykenee erinomaisesti ymmärtämään ja tuottamaan yksinkertaisia, suullisia ja kirjallisia viestejä. Puhuminen ja kirjoittaminen ovat yksinkertaisten rakenteiden ja / tai ääntämisen osalta erittäin hyvällä tasolla. Opiskelija pystyy soveltamaan oppimaansa uusiin, yksinkertaisiin rakenteisiin ja kielenkäyttötilanteisiin

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Eurooppalaisen viitekehyksen mukainen taitotaso A1.
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
    • osaa toimia yksinkertaisissa hotelli-, ravintola- ja matkailualan vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutilanteissa espanjan kielellä
    • osaa kertoa yksinkertaisesti omasta elämästään
    • hallitsee ääntämisen, sanapainon ja intonaation perusteet
    • tuntee perussanastoa
    • ymmärtää kielen keskeisimpiä rakenteita
    Sisältö
    • Yksinkertaisia ammatillisia kielenkäyttötilanteita
    • Arkipäivän vuorovaikutustilanteita
    • Ääntämistä, sanapainon ja intonaation harjoittelua
    • Oman alan sanaston opiskelua
    • Kielen perusrakenteita
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin: Ei lähtötasovaatimuksia

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Kurki, Katriina - Lindgren, Olli-Pekka - Miranda Cañellas, Alberto - Rafols, Juan: Buenas Migas 1: kpl 1-6, Otavan Kirjapaino Oy, Keuruu 2018.

    Työelämäyhteydet

    Käytetään mahdollisimman paljon autenttista ja työelämään valmistavaa materiaalia.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Kurssikokeiden ajankohta ilmoitetaan Moodlessa ja uusintatentit MyNetissä.

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Kannustetaan opiskelijoita osallistumaan opiskelija- ja harjoitteluvaihtoon ja kotikansainvälistymiseen. Suositellaan suoritettavaksi ennen lähtöä opiskelijavaihtoon espanjankieliseen maahan.

    Ajoitus

    23.08.2021 - 15.10.2021

    Oppimistehtävät

    Ilmoitetaan Moodlessa.

    Ilmoittautumisaika

    14.06.2021 - 20.08.2021

    Aikataulu

    Ilmoitetaan Moodlessa.

    Ryhmä
    • CONTACT
    • 02HAAGAVV
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Tämän opintojakson osaamistavoitteet voi saavuttaa seuraavilla tavoilla:
    a. Lähiopetus ja siihen liittyvät tehtävät TAI
    b. Tentti ja oppimistehtävät

    Opettaja

    Maria Jompero

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Kurssikoe ja aktiivinen osallistuminen lähiopetukseen.

    Koulutus

    HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5