•   Tuloksellinen tapahtuma SER2LS202-3022 22.05.2023-18.08.2023  5   (KESÄ2023, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija:
    • osaa yhtenä organisaation tapahtumatyöryhmän jäsenenä suunnitella ja järjestää tuloksellisen yritystapahtuman.
    • tuntee tapahtumien oikeudellisen sääntelyn perusteet.
    • osaa arvioida tilaisuuden riskit ja mahdollisuudet.
    • tunnistaa yritystapahtuman osana yrityksen tavoitteellista ja mitattavaa viestintää ja liiketoimintaa.
    • tuntee keskeisiä liike-elämän etikettejä ja tapakulttuuria.
    • osaa arvioida omaa osaamistaan ja sen kehittymistä tapahtumanjärjestäjänä yritystoimeksiannoissa sekä tapahtumatyöryhmän jäsenenä.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Opiskelija on suorittanut kurssit: Työvälineohjelmat 1, Työelämän tuloksellinen viestintä, Johdon assistentti tekstitaiturina ja Viestinnällä vaikuttaminen.
    Sisältö
    • Yritystilaisuuden järjestäminen pienryhmässä
    • Yrityselämän tapatietous (kuten esitteleminen ja esittäytyminen, liike-elämän tapaaminen, pukukoodisto ja kunniamerkit, pöytätavat ja aterian kulku, isännän ja emännän rooli, vieraan velvollisuudet, kiittäminen)
    • Yritystilaisuuden viestintäsuunnitelma
    • Yritystilaisuuden juridiset vaatimukset (luvat ja ilmoitukset) tapahtuman turvallisuus
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija:
    • pystyy laatimaan kutsun ja muita kirjallisia materiaaleja ohjeen mukaan.
    • tunnistaa isännän/emännän/vieraan roolin tilaisuuksissa sekä tunnistaa joitakin keskeisiä liike-elämän etikettejä.
    • osaa käyttää ohjeita järjestäessään yritystilaisuutta
    • noudattaa määräaikoja ja työskentelyohjeita ja osallistuu työskentelyyn.
    • yritystilaisuus toteutetaan.
    • tuntee tärkeimpiä tapahtumiin liittyviä oikeussääntöjä.
    • tunnistaa ja raportoi yritystilaisuuden viestintään ja/tai arviointiin liittyviä olennaisia näkökohtia.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija:
    • osaa kirjoittaa tyyliltään ja sävyltään asiallisia toimeksiantajan tavoitteisiin ja vastaanottajan tarpeisiin soveltuvia tekstejä, kuten kutsut.
    • osaa toimia ohjatusti isännän/emännän/vieraan roolissa tilaisuuksissa sekä tuntee joitakin keskeisiä liike-elämän etikettejä.
    • osaa suunnitella ja järjestää itsenäisesti tai ryhmässä toteuttamiskelpoisen yritystilaisuuden ohjeita soveltaen.
    • hallitsee ammattimaisen ja asiallisen työotteen ja noudattaa määräaikoja.
    • saa toimeksiantajalta hyvän palautteen työskentelystään.
    • tuntee tapahtumiin liittyviä oikeussääntöjä.
    • osaa suunnitella ja/tai arvioida yritystilaisuuden viestintää käytännössä.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija:
    • osaa laatia itsenäisesti tilaisuuksiin liittyviä kirjallisia materiaaleja: kutsut, pöytäjärjestys, ohjelma.
    • hallitsee isännän/emännän/vieraan roolin tilaisuuksissa sekä tuntee keskeiset liike-elämän etiketit.
    • osaa suunnitella ja järjestää itsenäisesti tai ryhmässä toteutuskelpoisen tapahtuman/tilaisuuden.
    • osaa käyttää projektihallinnan ohjeita.
    • osaa arvioida tilaisuuden riskit ja mahdollisuudet.
    • osaa laatia vastuutaulukon.
    • noudattaa täsmällisesti työskentelyaikoja ja osaa suunnitella omaa ajankäyttöään.
    • on oma-aloitteinen ja jakaa tietoa ja osaamistaan muille.
    • osaa kommunikoida toimeksiantajan sekä sidosryhmien kanssa ammattimaisesti
    • projektikansiota voi sellaisenaan käyttää, kun seuraavaa vastaavaa tilaisuutta järjestetään.
    • saa toimeksiantajalta kiitettävän lausunnon työskentelystään.
    • osaa arvioida lainsäädännön merkitystä tapahtumien järjestämisessä.
    • osaa suunnitella ja/tai arvioida yritystilaisuuden viestintää tavoitelähtöisesti ja tarkoituksenmukaisten suunnittelu- tai arviointitapojen avulla.

    Toimipiste

    Pasilan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    22.05.2023 - 18.08.2023

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 19.05.2023

    Ryhmä
    • KESÄ2023
    • VIRTUAL
    Opettaja

    Eeva Särkilahti, Anne Taipale

    Paikkoja

    15 - 100

    Koulutus

    LIIDI Liiketoiminnan palveluratkaisujen ja kielten koulutusohjelma

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    5.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5