Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomitutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä.
Opiskelu tapahtuu pääasiassa 3 kontaktikerran ympärillä itsenäisesti. 3 kontaktikerralla viedään pääasiassa käytäntöön opittua, esitetään tehtäviä, saamme vieraita.
Huom! Kontaktikertoja on vain 3, jokainen näistä 6 tunnin mittainen. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijan tulee jo ennen ensimmäistä kontaktikertaa tutustua Moodlessa tehtäviin ja miettiä itselleen sopivaa suoritustapaa tehtävävaihtoehdoista. Tekeminen alkaa välittömästi 1. kontaktikerralla 18.8. Moodle avataan elokuun alkupuolella.
Opettajan materiaalit, lisäksi suositeltavia myynnin kirjoja jotka auttavat tehtävien tekemisessä. Kirjalista Moodlessa.
Työelämän esimerkkejä materiaaleissa. Tehtäviä tehdään valittuun kohdeyritykseen.
Haagan toimipiste
Kaikilla opiskelijoilla on yksi tentti aiheesta asiakaskokemus. Sen voi suorittaa joustavasti tietyn aikaikkunan sisällä.
Opiskelija voi valita tenttipainotteisemman tai ryhmätyöpainotteisemman työskentelyn tehtävissä. Jos valitsee tenttipainotteisemman, on 2 tenttiä asiakaskokemuksen tentin lisäksi, nekin voi suorittaa joustavasti tietyn aikaikkunan sisällä.
Suomi
Kansainvälisiä esimerkkejä käytetään materiaaleissa.
18.08.2025 - 10.10.2025
OT1 A-vaihtoehto: 3-4 hengen ryhmässä työstettävä myyntikansio, Power Point OT1 B-vaihtoehto: yksilönä suoritettavat tentit OT2: Myyntineuvottelu myyjän ja asiakkaan välillä; opiskelijan on esitettävä vähintään myyjän rooli OT3: Moodle-tentti asiakaskokemuksesta OT2 ja OT 3 kuuluvat kaikille opiskelijoille. OT1 opiskelija valitsee vaihtoehdon A tai B.
Kontaktitunnit Haagassa:
ma 18.8.; ma 8.9. sekä ma 29.9. Kaikki klo 8.00 - 13.45.
- Näyttö, jos osaaminen on hankittu jo aiemmin
- Virtuaalitoteutus
- Monimuotototeutus online-opetuksena
- Päivätoteutus luokkaopetuksena
Sonja Haaksluoto
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5