•   Suuntautumisharjoittelu 2 PLA022HH2A-3014 01.08.2025-30.07.2026  10   (RRB5HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Työharjoittelun jälkeen opiskelija osaa
    - tunnistaa ja arvioida omia ammatillisia vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan oman alan asiantuntijaosaamisen näkökulmasta
    - toimia työyhteisön pelisääntöjen mukaan
    - arvioida organisaation toimintoja ja tehdä tarvittaessa perusteltuja kehittämisehdotuksia
    - jatkuvasti kehittää ja päivittää työelämätaitojaan sekä opinto- ja urasuunnitelmiaan.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Asiantuntijaosaamisen tasoisia opintoja tai vastaavaa osaamista.
    Sisältö
    Harjoittelu voidaan suorittaa tutkintoon soveltuvassa kotimaisessa tai ulkomaisessa yrityksessä, julkisyhteisössä tai muussa soveltuvassa organisaatiossa, kuten erilaisissa yhdistyksissä tai järjestöissä. Opiskelija voi työskennellä myös yrittäjänä omassa yrityksessään. Työharjoittelu voidaan suorittaa myös ulkomailla

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Opiskelijan itsenäinen oppimisprosessi.

    Osaamista ohjaava opettaja antaa tarvittaessa ohjausta harjoittelupaikan löytämiseen ja harjoittelun raportointiin liittyen

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Suuntautumisopintojaksojen Moodlesivut ja materiaalit

    Työelämäyhteydet

    Työharjoittelu tapahtuu opiskelijan valitsemassa keittiömestari-suuntautumisen osaamisia kartuttavassa työpaikassa

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Ei tenttiä

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Suuntautumisharjoittelun voi suorittaa myös ulkomailla

    Ajoitus

    01.08.2025 - 30.07.2026

    Oppimistehtävät

    Suuntautumisharjoittelu raportoidaan kirjallisesti. Ohje raportointiin harjoittelun Moodlesivulla

    Ilmoittautumisaika

    23.04.2025 - 23.04.2025

    Ryhmä
    • RRB5HA1
    • RRB6HA1
    • RR5HA1
    • RR6HA1
    Opettaja

    Sakari Ketolainen

    Paikkoja

    1 - 100

    Koulutus

    RESRU Restonomi ruokatuotanto

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5