Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja moodle-oppimisalustalla opiskelua.
Ensisijainen toimintaympäristö on Haagan restonomikampuksen opetuskeittiö
Opintojakson Moodle-sivuilla olevat materiaalit
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine
Harjoittelun orientointi antaa valmiuksia työskennellä perusharjoittelussa. Ruoka-alan verkostoihin tutustuminen.
Haagan toimipiste
Mahdollisista tenteistä tai osaamisen testaamisesta ilmoitetaan opintojakson alkaessa.
Suomi
18.08.2025 - 29.08.2025
Orientoitumistehtävä Oppimisen reflektointi
Keittiöpäivä 1 Ravintolapalvelutila Hartwall ja Opetuskeittiö Nuijamies A222
Keittiöpäivä 2 Ravintolapalvelutila Hartwall ja Opetuskeittiö Nuijamies A222
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
5 - 25
Toteutus hyväksytään, kun opiskelija on:
*hyväksytysti suorittanut itsenäisen opiskelun Moodlessa
*osallistunut käytännön harjoittelupäiviin
Suoritettuuaan opiskelija saa 30h, jotka hyväksiluetaan ensimmäiseen harjoitteluun.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5