Opetus on yhdistelmä lähiopetusta ja moodle-oppimisalustalla opiskelua.
Ensisijainen toimintaympäristö on Haagan restonomikampuksen opetuskeittiö
Opintojakson Moodle-sivuilla olevat materiaalit
Ruoanvalmistuksen käsikirja. (Lehtinen, Peltonen, Talvinen)
Kokin käsikirja
Modernist Cuisine
Harjoittelun orientointi antaa valmiuksia työskennellä perusharjoittelussa. Ruoka-alan verkostoihin tutustuminen.
Haagan toimipiste
Suomi
12.08.2024 - 22.08.2024
Orientoitumistehtävä Oppimisen reflektointi
Keskiviikko 30.8.2023 klo 11.00-18.00 Luokkatilat: Osaamo A335, Ravintolapalvelutila ja Opetuskeittiö Nuijamies A222
Perjantai 1.9.2023 klo 11.00-18.00 Luokkatilat: Osaamo A335, Ravintolapalvelutila ja Opetuskeittiö Nuijamies A222
Jari Karjalainen, Sakari Ketolainen
5 - 25
Toteutus hyväksytään, kun opiskelija on:
*hyväksytysti suorittanut itsenäisen opiskelun Moodlessa
*osallistunut käytännön harjoittelupäiviin
Suoritettuuaan opiskelija saa 30h, jotka hyväksiluetaan ensimmäiseen harjoitteluun.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5