Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu erityisesti restonomitutkinnon Work&Study -opiskelijoille, toteutus on näyttömuotoinen.
Itsenäinen opiskelu ja opitun soveltaminen omalle työpaikalle/kohdeyritykseen.
- Opettajan luentomateriaalit videona ja pdf-tiedostoina.
- Yrityksen asiakasmarkkinointi (Bergström & Leppänen 2015 tai uudempi), saatavilla Haaga-Helian kirjastosta painettuna ja e-kirjana.
- Suositeltava tukiteos on Consumer Behavior (Solomon 2015 tai uudempi), saatavilla Haaga-Helian kirjastosta painettuna ja e-kirjana.
Hospitality-alaan liittyvät esimerkit, tehtävissä sovelletaan opittua valittuihin kohdeyrityksiin.
Haagan toimipiste
Ei tenttiä.
Suomi
Opinnoissa hyödynnetään kansainvälisiä esimerkkejä.
13.01.2025 - 16.05.2025
Näyttötehtävä 1: Markkinoinnin käsitteet. 0-30 p. Kirjallinen vastaus yksilötehtävänä. Näyttötehtävä 2a: Asiakasymmärrys ja markkinoinnin kilpailukeinot (Markkinointimix 7 P). 0-40 p. Opiskelijan valitsema kohde (yritys/tuote/palvelu) peilattuna markkinoinnin kilpailukeinoihin. Videoksi tehty Power Point -esitys yksilö- tai paritehtävänä. Näyttötehtävä 2b: Toteutuksen opiskelijat jaetaan pienryhmiin, jotka osoittavat oppimansa 8.4. näyttötilaisuuden teemakeskustelussa. Arvioidaan yksilösuorituksena. 0-30 p. Hyväksyttyyn läpäisyyn liittyy myös itsearviointi opintojakson lopussa. Se ei vaikuta arvosanaan.
07.01.2025 - 10.01.2025
Osallistuminen 1. kerran infotilaisuuteen, 2. kerran välitsekkiin ja 3. kerran näyttötilaisuuteen on edellytys tähän W&S-näyttömuotoiseen toteutukseen osallistumiseksi. Tapaamisajankohdat Haagan kampuksella ovat:
ma 10.2. klo 8-10.45
ma 10.3. klo 8-10.45
ti 8.4. klo 8.45
- suoraan näyttöön meneminen ilman W&S-opinnollistamista omalle työpaikalle
- päivätoteutukset opintojaksosta
- monimuotototeutukset opintojaksosta
- virtuaalitoteutukset opintojaksosta
Sonja Haaksluoto
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5