•   Tiimityö ja projektiosaaminen HRL001HH1A-3224 12.01.2026-15.05.2026  5   (RRB1HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
    • toimia tavoitteellisesti ja vastuullisesti monimuotoisissa ja monikulttuurisissa tiimeissä
    • kehittää tiimityötä
    • työskennellä projektissa
    • hyödyntää projektityöhön liittyviä hyviä käytäntöjä, ja osaa huomioida moninaisuuden mahdollisuudet projektityössä.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Ei lähtötasovaatimuksia eikä sidonnaisuuksia muihin opintojaksoihin
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Opiskelija:
    - Osaa kuvata ryhmädynamiikkaa ja erityisesti vastuullisuutta tiimityössä
    - Osaa kuvata erilaisia projektityön tapoja ja toteuttaa annettuja projektin tehtäviä
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija:
    - Osaa toimia monimuotoisessa tiimissä vastuullisesti
    - Osaa antaa ja vastaanottaa tiimi- ja vertaispalautetta ja arvioida omaa toimintaansa
    - Osaa asettaa tavoitteita ja toimia projektissa sovitun mukaisesti
    - Osaa käyttää projektihallinnan työkaluja omassa tehtävässään.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija:
    - Osaa arvioida tiimin työskentelyn tehokkuutta ja vastuullisuutta
    - Osaa palautteen perusteella analysoida tiimin toimintaa ja asettaa itselleen ja tiimille kehittämistavoitteita
    - Osaa suunnitella projektin työtehtäviä, seurata aktiivisesti projektin etenemistä sekä arvioida projektin toteutusta

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    12.01.2026 - 15.05.2026

    Ryhmä
    • RRB1HA1
    • WORKSTUDY
    Opettaja

    Nina Vallin

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    RESRU Restonomi ruokatuotanto

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5