•   Hotelli- ja ravintola-projekti 2 HOT1RH003-3006 16.01.2023-17.03.2023  3   (RHM31, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa
    • soveltaa hotelli- ja ravintola alan osaamistaan projektissa
    • työskennellä projektin sidosryhmien kanssa
    • tunnistaa erilaiset projektiin soveltuvat projektityömenetelmät
    • käyttää projektityötaitoja kehittämistyössä
    • arvioida projektin tuloksia
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Suositellaan suoritettavaksi 2. lukuvuoden aikana.
    Sisältö
    * Hotelli- tai ravintolakonseptien liiketoiminnan kehittäminen projektityöskentelyn avulla
    • Yhteistyö klusterissa ja verkostoissa
    • Tavoitteellinen ja kannattava projektin toteutus
    • Viestintä ja tiimityö projektissa
    • Projektin tulosten arviointi
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opiskelija osaa nimetä kyseiseen projektiin soveltuvia eri projektityön menetelmiä Opiskelija osallistuu projektityöskentelyyn.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Opiskelija työskentelee projektin jäsenenä vastuullisesti Opiskelija soveltaa alan osaamistaan konseptien liiketoiminnan kehittämistyössä ja projektin täytäntöönpanossa Opiskelija analysoi projektin tuloksia
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Opiskelija osoittaa projektin ja tiimityön johtamistaitoja Opiskelija osaa hyödyntää alan osaamistaan konseptisuunnittelun kehittämisprojektin eri vaiheissa itseohjautuvasti ja innovatiivisesti. Opiskelija laatii projektin toteutuksen ja tulosten arviointikriteerit

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Lähiopetus ja itsenäistä työskentelyä
    Vaihtoehtoisesti Work&Study tai AHOT

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Moodlessa oleva materiaali

    Työelämäyhteydet

    Projektitoimeksianto ja vierailu

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Ei tenttiä

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Taustatutkimus ja benchmarking

    Ajoitus

    16.01.2023 - 17.03.2023

    Oppimistehtävät

    Projektitehtävä toimeksiantona

    Ilmoittautumisaika

    02.01.2023 - 13.01.2023

    Aikataulu

    2.2-16.3 Moodlessa olevan aikataulun mukaan.

    Ryhmä
    • RHM31
    • CONTACT
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Work&Study
    AHOT

    Opettaja

    Nina Niemi, Terhi Oksanen-Alén

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Projektitehtävä 100%

    Koulutus

    HOTRA Hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutusohjelma

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5