•   Työskentely ja vuorovaikutus elämystaloudessa HOS032AS2A-3002 22.09.2025-10.10.2025  5   (AVOINAMK, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:

    Muodostaa oman osaamisprofiilin

    Asettaa henkilökohtaisia kehittämiskohteita

    Työskennellä itsenäisesti ja ryhmässä elämystalouden tehtävissä

    Hallitsee alan keskeiset termit ja toiminnot
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Opintojakso liittyy restonomikoulutuksen monimuotototeutuksen valintakurssiin.
    Sisältö
    Opintojakson sisältöjä ovat:

    Oman osaamisprofiilin muodostaminen

    Henkilökohtaisten kehittämiskohteiden asettaminen

    Vuorovaikutus

    Työskentely itsenäisesti ja ryhmässä alan toimintaympäristössä
    Lisätiedot
    Opintojakso koostuu ennakkotehtävästä ja haastattelusta sekä päivän pituisesta työpajasta Haagan Restonomikampuksella. Työpajoissa työskennellään itsenäisesti ja ryhmissä alan keskeisten sisältöjen parissa.
    Haastattelut pidetään Teamsin välityksellä viikoilla 39 ja 40.

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Toteutus liittyy restonomikoulutuksen monimuotototeutuksen valintakurssiin.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    22.09.2025 - 10.10.2025

    Ilmoittautumisaika

    01.01.2024 - 01.01.2024

    Ryhmä
    • AVOINAMK
    • CONTACT
    • BLENDED
    Opettaja

    Heikki Ursin, Jaana Laaksonen, Birgitta Nelimarkka, Jari Karjalainen, Outi Rekola, Mirjami Willman, Sari Sinisalmi-Airila, Hanna Rinne, Maija Niemelä

    Paikkoja

    1 - 100

    Koulutus

    RESTO Restonomi, RESRU Restonomi ruokatuotanto

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    2.50 op

    Arviointiasteikko

    H-5