Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
Perustella juomien tyyliä ja laatua systemaattisen maistelun avulla
Selittää eri juomatyyppien tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttavat tekijät Juomien myynnin ja markkinoinnin välineiden käytön ravintolatoiminnassa
Erityyppisten väkevien juomien raaka-aineiden, tislaamisen ja kypsytyksen vaikutus tyyliin, laatuun ja hintaan.
Oluen ja siiderin valmistuksen ja raaka-aineiden merkitys oluiden tyyliin, laatuun ja hintaan
Juomasekoitusten ja cocktailien tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttavat tekijät
Alkoholittomien juomien (mehut, kahvi, tee, kivennäisvedet) tyyliin, laatuun ja hintaan vaikuttavat tekijät
Eri juomatyyppien tyylin ja laadun arviointi systemaattinen maistelun avulla
Eri juomatyyppien myynnin ja markkinoinnin avaintekijät ravintolatoiminnassa
Osoittaa kykyä maistaa tuotteita systemaattisesti. Tunnistaa keskeisiä tuotteita ja osaa kuvata niiden ominaisuuksia. Tunnistaa ja osaa kuvata tuotteiden laatuun, tyyliin ja hintaan vaikuttavia tekijöitä. Tunnistaa myynnin ja markkinoinnin välineitä ravintolatoimissa.
Tunnistaa ja kuvaa keskeisten tuotteiden ominaisuuksia ja osaa erotella niiden laatuun, tyyliin ja hintaan vaikuttavia tekijöitä syventävästi systemaattisen maistamisen avulla. Osaa soveltaa myynnin ja markkinoinnin välineitä ravintolatoiminnassa.
Tunnistaa ja kuvaa keskeisten tuotteiden ominaisuuksia ja osaa erotella niiden laatuun, tyyliin ja hintaan vaikuttavia tekijöitä systemaattisen maistamisen avulla. Pystyy tulkitsemaan myynnin ja markkinoinnin välineiden tehokkuutta ravintolatoiminnassa.