Tiedätkö, mitä tarkoittaa IPA, Islay, Calvados tai Sex on the beach? Kaikki nämä ovat merkittäviä juomatyyppejä omissa kategorioissaan. Tällä kurssilla pääset perehtymään niihin ja moniin muihin oluen, siiderin, väkevien ja alkoholittomien juomien eri tyyppeihin. Sinulle selviää, miten ne on valmistettu, minkälaisia tyylejä ne muodostavat ja miten niitä myydään ravintolassa. Niiden makumaailma avautuu sinulle systemaattisten maisteluiden kautta. Lisäymmärrystä tuovat vierailut panimoihin, tislaamoon ja baareihin.
Lähiopetus kontaktikerroilla, jotka sisältävät harjoituksia, ryhmätöitä ja aistinvaraista arviointia.
OPINTOVIERAILUT:
Suuri panimo
Pienpanimo
Olutravintola x 2
Tislaamo
Baarimestariluento
Cocktailbaari x 2
Oppimisalustan aineistot, muu ainesto ilmoitetaan myöhemmin
Haagan toimipiste
Ilmoitetaan kurssin alussa
Suomi
25.03.2024 - 17.05.2024
Ilmoitetaan kurssin alussa
02.01.2024 - 22.03.2024
Lukujärjestyksen mukaiset lähitunnit
Näyttö. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Jouko Mykkänen, Hanna Rinne
15 - 40
Ilmoitetaan kurssin alussa
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5