Kontaktiopetus
Karmavuo ja Lihtonen; Viini ja ruoka. Opas makujen harmoniaan. Teos 2009.
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Tiedon, havaintojen ja osaamisen hyödyntäminen työelämässä sekä hankitun osaamisen soveltaminen ja kytkeminen teoriaan.
Haagan toimipiste
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
Oppimispäiväkirja, yksilötehtävä Tiedonhankinta-tehtävä, yksilötehtävä Menutehtävä: Ruoan ja juoman yhdistäminen, ryhmätehtävä
02.01.2025 - 10.01.2025
21.1. Maistaminen, perusmakuliemet.
11.2. Ruoan ja viinin yhdistäminen, Alkuruoka
11.3. Ruoan ja viinin yhdistäminen, Pääruoka
7.4. Esitykset ja ruokien sekä juomien valinta (ryhmätehtävä); Ruoan ja viinin yhdistäminen, Jälkiruoka
28.4. Ryhmä menun toteutus: kolme ruokalaija ja sopivat juomat (arvioitava tehtävä).
Jari Karjalainen, Terhi Oksanen-Alén
15 - 35
Arviointikriteeri - arvosana 1
Tietää ja osaa kuvata klassiset yhdistelmät
Tunnistaa klassisiin yhdistelmiin perustuvan ateriakokonaisuuden periaatteet
Tietää peruselementit ruuissa ja juomissa
Arviointikriteeri - arvosana 3
Osaa analysoida klassisten yhdistelmien makutekijät
Osaa soveltaa klassisiin ja moderneihin yhdistelmiin perustuvien ateriakokonaisuuksien periaatteita
Arviointikriteeri - arvosana 5
Hyödyntää ruoka- ja juomayhdistelmiä asiakaskokemuksen rakentamisessa
Osaa suunnitella ja toteuttaa tasapainoisen ateriakokonaisuuden
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5