Opiskelu perustuu aiemmin hankitun osaamisen tunnistamiseen, omalla työpaikalla tehtävään Work & Study -oppimiseen sekä lähiopetukseen kampuksella parina päivänä kuukaudessa. Opiskelijalla on oltava alan työpaikka sekä aiempaa kokemusta ammattikeittiöstä. Lisäksi tulee varautua siihen, että yksilö- ja ryhmätyöskentelyä ajoittuu lähiopetuspäivien lisäksi esimerkiksi iltoihin ja viikonloppuihin.
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Toteutuksessa suoritetaan projekti omalla työpaikalla. Projektissa hyödynnetään sidosryhmiä ja yhteistyöverkostoja. Mahdollisuus myös toteuttaa projekti, jossa Haaga-Helia toimii toimeksiantajana. Kaksi mahdollista toteutusta (syyskuu ja joulukuu).
Haagan toimipiste
Yksi toteutuksen oppimistehtävistä on tentti, jonka painoraja on 10-20% kurssiarvosanasta. Uusintamahdollisuus ilmoitetaan toteutksen alussa.
Suomi
18.08.2025 - 12.12.2025
Projekti (suunnittelu ja toteutus) ja projektin raportointi toimivat kurssin arviointitehtävänä.
Jari Karjalainen, Outi Rekola
15 - 40
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5