Opiskelu perustuu aiemmin hankitun osaamisen tunnistamiseen, omalla työpaikalla tehtävään Work & Study -oppimiseen sekä lähiopetukseen kampuksella parina päivänä kuukaudessa. Opiskelijalla on oltava alan työpaikka sekä aiempaa kokemusta ammattikeittiöstä. Lisäksi tulee varautua siihen, että yksilö- ja ryhmätyöskentelyä ajoittuu lähiopetuspäivien lisäksi esimerkiksi iltoihin ja viikonloppuihin.
Tiedot oppimateriaaleista annetaan opintojakson alussa.
Toteutuksessa suoritetaan projekti, jossa hyödynnetään sidosryhmiä sekä yhteistyökumppaneita. Myös oman työnantajan tarjoamat tapahtumat voivat toimia kurssin projektitehtävänä.
Haagan toimipiste
Yksi toteutuksen oppimistehtävistä on tentti, jonka painoarvo on 10-20% kurssiarvosanasta. Uusintamahdollisuus ilmoitetaan toteutksen alussa.
Suomi
20.10.2025 - 12.12.2025
Projekti (suunnittelu ja toteutus) ja projektin raportointi toimivat kurssin arviointitehtävänä.
Jari Karjalainen, Outi Rekola
15 - 40
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5