Work&Study:
Opiskelija kerryttää osaamisen työpaikallaan ja todentaa sen toteutuksen lopussa näytöllä.
Suomeksi
Valtion ravitsemusneuvottelukunta & Terveyden ja hyvinvoinnin laitos 2024. Kestävää terveyttä ruoasta.
– kansalliset ravitsemussuositukset 2024. Luettavissa:https://urn.fi/URN:ISBN:978-952-408-405-5 Luettu: 18.3.2025.
Muu Moodlessa osoitettu aineisto.
Opiskelija kerryttää osaamisen työpaikallaan ja todentaa sen toteutuksen aikana.
Haagan toimipiste
Ei tenttiä.
Suomi
20.10.2025 - 12.12.2025
Ruokavalion arviointi Ravitsemusnavigaattorin avulla. Uutisanalyysi, jossa perehdytään ajankohtaisiin ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyviin uutisartikkeleihin. Näyttötehtävä, jossa suunnitellaan ravitsemuksellisesti monipuolisia aterioita erityistarpeet ja eri ruokavaliot huomioon ottaen.
02.06.2025 - 17.10.2025
Opintojaksolla on kolme tapaamiskertaa:
21.10. klo 11-13.45
11.11. klo 11-13.45
2.12. klo 11-13.45
Näyttö tai contact.
Saija Laitinen, Mirjami Willman
15 - 40
Kaikki opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.
Ravitsemusnavigaattori 30 p.
Uutisanalyysi 20 p.
Näyttötehtävä 50 p.
Koko opintojakson arviointi:
40–59 pistettä: arvosana 1
60–69 pistettä: arvosana 2
70–79 pistettä: arvosana 3
80–89 pistettä: arvosana 4
90–100 pistettä: arvosana 5
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
0.00 op
0.00 op
H-5