Opintojakso suoritetaan näytöllä. Tarkemmat tiedot opintojakson suorittamisesta Moodlesta.
Parkkinen, K. & Rautavirta, K. 2020. Utelias kokki. Elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle. Restamark. Helsinki.
Muut opettajien jakamat ja osoittamat materiaalit
Tiedon, havaintojen ja osaamisen hyödyntäminen työelämässä sekä hankitun osaamisen soveltaminen ja kytkeminen teoriaan.
Haagan toimipiste
Tentti näyttöpäivänä 8.12.
Suomi
20.10.2025 - 12.12.2025
Ennakkotehtävä 30 p. Posteri 10 p. Tentti 50 p. Oman oppimisen arviointi 10 p.
02.06.2025 - 17.10.2025
Näyttö 8.12. klo 11.00-13.45
Saija Laitinen, Mirjami Willman
15 - 40
Suomeksi
Kaikki opintojaksoon sisältyvät tehtävät on suoritettava hyväksytysti.
Ennakkotehtävä 30 p.
Posteri 10 p.
Tentti 50 p.
Oman oppimisen arviointi 10 p.
Koko opintojakson arviointi:
40–59 pistettä: arvosana 1
60–69 pistettä: arvosana 2
70–79 pistettä: arvosana 3
80–89 pistettä: arvosana 4
90–100 pistettä: arvosana 5
RESRU Ruokatuotannon johtaminen
0.00 op
0.00 op
H-5