•   Hygieniapassi HOS004RE1A-3004 09.01.2023-19.05.2023  (BLENDED, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Hygieniapassin suoritettuaan opiskelija osaa elintarvikehygienian perusteet. Opiskelija tietää elintarvikehygieniasta säädetyn ohjeistuksen ja osaa soveltaa sitä työssään huolellisesti ja vastuullisesti.

    Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
    Sisältö
    Elintarvikehygienian perusteet
    Säännökset elintarvikehygieniasta
    Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Lähiopetus ja/tai oppimistehtävät (ennakkotehtävät), itsenäinen työskentely sekä hygieniaosaamistesti

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi
    Elintarvikeviraston materiaali www.evira.fi
    Muu opettajan suosittelema materiaali, materiaalit Moodle-alustalla.

    Työelämäyhteydet

    Tutustutaan matkailu-, majoitus- ja ja ravitsemisyritysten käytäntöihin hygieniasäädösten totetuttamisessa

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Intro ja valmentava luento ma 17.4.2023 klo 17.00 - 18.30 tilassa PC2424
    Hygieniapassitesti ti 18.4.2023 klo 17.00 tilassa PC2424
    Mahdollinen uusintatesti to 20.4. klo 15.00

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Hygienia asioita tarkastellaan myös kansainväliesti toimivan yrityksen näkökulmasta

    Ajoitus

    09.01.2023 - 19.05.2023

    Oppimistehtävät

    Hygieniatehtävä Omavalvontatehtävä

    Ilmoittautumisaika

    09.01.2023 - 14.04.2023

    Aikataulu

    Lähiopetus: ma 17.4.2023 klo 17.00 - 18.30 tilassa 2424, pidetään valmennustyyppisenä, ei pakollista läsnäoloa.
    Hygieniaosaamistesti ti 18.4.2023, tilassa 2424.

    Ryhmä
    • BLENDED
    • REB1PC1
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Ei vaihtoehtoisia oppimistapoja
    Hygieniapassin saaminen edellyttää osallistumista hygieniaosaamistestiin ja sen suorittamista hyväksytysti

    Opettaja

    Päivi Forsblom

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Oppimistehtävät ja osaamistesti
    Hygieniapassin saaminen edellyttää hyväksytysti suoritettua hygieniaosaamistestiä

    Koulutus

    RESTO Restonomi

    Arviointiasteikko

    H-5