•   Hygieniapassi HOS004RE1A-3004 09.01.2023-19.05.2023  (BLENDED, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opiskelija suorittaa opintojaksolla hygieniapassin, joka vaaditaan elintarvikealalla.
    Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Tämä opintojakso on tarkoitettu vain restonomi-opiskelijoille.
    Sisältö
    Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Lähiopetus ja/tai oppimistehtävät (ennakkotehtävät), itsenäinen työskentely sekä hygieniaosaamistesti

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Elintarvikehygienian perusteet, SEFO konsultointi
    Elintarvikeviraston materiaali www.evira.fi
    Muu opettajan suosittelema materiaali, materiaalit Moodle-alustalla.

    Työelämäyhteydet

    Tutustutaan matkailu-, majoitus- ja ja ravitsemisyritysten käytäntöihin hygieniasäädösten totetuttamisessa

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Intro ja valmentava luento ma 17.4.2023 klo 17.00 - 18.30 tilassa PC2424
    Hygieniapassitesti ti 18.4.2023 klo 17.00 tilassa PC2424
    Mahdollinen uusintatesti to 20.4. klo 15.00

    Opetuskieli

    Suomi

    Kansainvälisyys

    Hygienia asioita tarkastellaan myös kansainväliesti toimivan yrityksen näkökulmasta

    Ajoitus

    09.01.2023 - 19.05.2023

    Oppimistehtävät

    Hygieniatehtävä Omavalvontatehtävä

    Ilmoittautumisaika

    09.01.2023 - 14.04.2023

    Aikataulu

    Lähiopetus: ma 17.4.2023 klo 17.00 - 18.30 tilassa 2424, pidetään valmennustyyppisenä, ei pakollista läsnäoloa.
    Hygieniaosaamistesti ti 18.4.2023, tilassa 2424.

    Ryhmä
    • BLENDED
    • REB1PC1
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Ei vaihtoehtoisia oppimistapoja
    Hygieniapassin saaminen edellyttää osallistumista hygieniaosaamistestiin ja sen suorittamista hyväksytysti

    Opettaja

    Päivi Forsblom

    Paikkoja

    15 - 40

    Arviointitavat

    Oppimistehtävät ja osaamistesti
    Hygieniapassin saaminen edellyttää hyväksytysti suoritettua hygieniaosaamistestiä

    Koulutus

    RESTO Restonomi

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5