•   Hygieniapassi HOS004RE1A-3003 09.01.2023-19.05.2023  (RRB1HA1, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Opiskelija suorittaa opintojaksolla hygieniapassin, joka vaaditaan elintarvikealalla.
    Opiskelija saa hygieniapassin, kun hän suorittaa kirjallisen hygieniaosaamistestin hyväksytysti.
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Tämä opintojakso on tarkoitettu vain restonomi-opiskelijoille.
    Sisältö
    Ruokaviraston valvoman hygieniaosaamistodistuksen suorittaminen

    Opetusmenetelmät ja ohjaus

    Itsenäinen opiskelu
    Hygieniapassitesti

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Ruokavirasto 2022. Tietoa elintarvikehygieniasta. Luettavissa: https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/hygieniapassi/opiskelukoulutus-ennen-hygieniapassitestia/tietoa-elintarvikehygieniasta/. Luettu: 14.9.2022.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

    Hygieniapssitestejä järjestetään seuraavina ajankohtina:
    3.10. klo 13.00 luokassa G318
    25.10. klo 14.00 luokassa L302
    15.11. klo 14.00 luokassa L302
    24.1. klo 12.00 luokassa L402
    8.2. klo 10.00 luokassa L402
    20.4. klo 12.00 luokassa L401

    Ilmottautuminen testiin Moodlessa opintojaksolla Hygieniapassi - HOS004RE1A-3001 viimeistään 3 arkipäivää ennen testiä.
    Maksu (10 €) Lyytin kautta ennen testiin osallistumista osoitteessa:
    https://www.lyyti.in/Hygieniapassikurssi_5436

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    09.01.2023 - 19.05.2023

    Ilmoittautumisaika

    09.01.2023 - 13.01.2023

    Ryhmä
    • RRB1HA1
    • REB1HA1
    • BLENDED
    Toteutuksen valinnaiset oppimistavat

    Mikäli hygieniapassi on suoritettu muualla, saat opintosuorituksen Peppiin esittämällä hygieniapassin. Suoritusmerkintää varten tarvitset hygieniapassista kortin tai paperisen todistuksen. Suoritus kirjataan Opintopalveluissa, jonka infopiste sijaitsee Haagan kirjastossa ja on avoinna ti, ke ja to klo 11.30–13.30.

    Opettaja

    Saija Laitinen, Birgitta Nelimarkka, Mirjami Willman

    Paikkoja

    1 - 80

    Arviointitavat

    Testi on kirjallinen O/V –testi, jossa on 40 kysymystä. Testi on hyväksytty, mikäli oikeita vastauksia on vähintään 34.

    Koulutus

    RESTO Restonomi, RESRU Restonomi ruokatuotanto

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op