Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut tunnistaa realistisia ja lisäarvoa tuottavia mahdollisuuksia innovatiivisen teknologian hyödyntämiseen ravintolaliiketoiminnan kontekstissa
Ennakoi teknologian hyödyntämisen johdosta aiheutuvia operatiivisia ja strategisia haasteita ja mahdollisuuksia asiakkaan, työntekijän, ja yrityksen näkökulmasta
Kehittää toteutuskelpoisia toimintasuunnitelmia ja strategisia tiekarttoja innovatiivisen teknologian käyttöönotosta lyhyellä- ja pitkällä aikavälillä
Ravintolasuuntautumisen tason 2 opinnot suoritettu
Tuotannonohjausjärjestelmät ravintolaliiketoiminnassa: back-of-house
Tuotannonohjausjärjestelmät ravintolaliiketoiminnassa: front-of-house
Verkkosivut ja mobiilisovellukset ravintolaliiketoiminnassa: käyttöliittymäsuunnittelun perusteet
Immersiiviset teknologiat ravintolaliiketoiminnassa: AR, VR, MR, XR
Tekoäly ja palvelurobotiikka ravintolaliiketoiminnassa: back-of-house
Tekoäly ja palvelurobotiikka ravintolaliiketoiminnassa: front-of-house
Digitaaliset myyntikanavat: digitaaliset alustat, virtuaaliravintolat, haamukeittiöt
Tulevaisuuden ruokateknologia: 3d-printtaus, vaihtoehtoiset proteiinit, ml. solumaatalous
Opiskelija tunnistaa realistisia ja lisäarvoa tuottavia mahdollisuuksia innovatiivisen teknologian hyödyntämiseen ravintolaliiketoiminnan kontekstissa. Tunnistaa eri menetelmät liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Opiskelija osaa ennakoida teknologian hyödyntämisen johdosta aiheutuvia operatiivisia ja strategisia haasteita ja mahdollisuuksia asiakkaan, työntekijän, ja yrityksen näkökulmasta. Ymmärtää ja osaa analysoida eri menetelmiä liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuuden ja kannattavuuden arvioimiseen.
Opiskelija osaa kehittää toteutuskelpoisia toimintasuunnitelmia ja strategisia tiekarttoja innovatiivisen teknologian käyttöönotosta lyhyellä- ja pitkällä aikavälillä. Osaa arvioida liiketoiminnan toteuttamiskelpoisuutta ja kannattavuutta.