Toteutus sisältää lähiopiskelua, itsenäistä opiskelua. Lisäksi hyödynnämme opetuksessa vierailijaluentoja tai vierailuja, joiden sisältö kuuluu opetuksen arvoitavaan materiaaliin.
Oppimateriaali esitellään Moodle-alustalla toteutuksen alussa. Myös vierailijoiden luennot tai vierailut sisältyvät oppimateriaaliin.
Tämä toteutus on vahvasti linkitetty ravintola-alan elinkeinoon sekä lakisääteisiin käytänteisiin.
Haagan toimipiste
Toteutuksessa on tentti, jonka ajankohta on periodin lopussa viikolla 7 tai 8. Uusintatentin päivämäärä tarkentuu toteutuksen alussa.
Suomi
Ravintola-alan kansainvälisyyden tarkkailu ja globaalit trendit.
21.10.2024 - 13.12.2024
Itsenäisiä tehtäviä sekä ryhmätehtäviä. Tentti.
03.06.2024 - 18.10.2024
Periodi 2 (2024)
Toteutus sisältää lähiopetustunnit periodissa 2 (2024)
Tunnit ovat maanantaina ja keskiviikkona kello 8-10.45
Lähiopetus sisältää luennot, harjoituksia, ryhmätöitä, tehtäviä ja tenttejä. Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Janne Jokinen, Outi Rekola
15 - 40
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
Osaamistavoitteiden saavuttaminen arvioidaan erilaisten oppimistehtävien, tenttien ja muiden näyttöjen avulla. Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää, että opiskelija osoittaa hallitsevansa opintojaksokuvauksessa vaaditut osaamiset.
Samansisältöisen osaamisen voi osoittaa vain kerran.
Suoritus arvioidaan käyttäen asteikkoa
• kiitettävä (5)
• erittäin hyvä (4)
• hyvä (3)
• tyydyttävä (2)
• välttävä (1)
• hylätty (0).
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5