Toteutus sisältää lähiopiskelua, itsenäistä opiskelua. Lisäksi hyödynnämme opetuksessa vierailijaluentoja tai vierailuja, joiden sisältö kuuluu opetuksen arvoitavaan materiaaliin.
Oppimateriaali esitellään Moodle-alustalla toteutuksen alussa. Myös vierailijoiden luennot tai vierailut sisältyvät oppimateriaaliin.
Tämä toteutus on vahvasti linkitetty ravintola-alan elinkeinoon sekä lakisääteisiin käytänteisiin.
Haagan toimipiste
Toteutuksessa on tentti, jonka ajankohta on periodin lopussa viikolla 7 tai 8. Uusintatentin päivämäärä tarkentuu toteutuksen alussa.
Suomi
Ravintola-alan kansainvälisyyden tarkkailu ja globaalit trendit.
23.10.2023 - 15.12.2023
Itsenäisiä tehtäviä sekä ryhmätehtäviä. Tentti.
12.06.2023 - 20.10.2023
Periodi 2 (2023)
Toteutus sisältää lähiopetustunnit periodissa 2 (2023)
Tunnit ovat maanantaina ja keskiviikkona kello 8-10.45
Janne Jokinen, Outi Rekola, Maija Niemelä
15 - 40
osaamistavoitteiden saavuttaminen arvioidaan erilaisten oppimistehtävien, tenttien ja muiden näyttöjen avulla. Opintojakson hyväksytty suorittaminen edellyttää, että opiskelija osoittaa hallitsevansa opintojaksokuvauksessa vaaditut osaamiset.
Samansisältöisen osaamisen voi osoittaa vain kerran.
Suoritus arvioidaan käyttäen asteikkoa
• kiitettävä (5)
• erittäin hyvä (4)
• hyvä (3)
• tyydyttävä (2)
• välttävä (1)
• hylätty (0).
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5