Tällä opintojaksolla toteutetaan ravintolaliiketoiminnan projekti Haagan kampuksella.
Syksyllä 2024 toteutettava projekti on Ruokatuotannon 20v juhla.
Opiskelijat suunnittelevat, toteuttavat ja arvioivat projektin.
Keskeisinä teemoina on projektin hallinta, asiakaskokemuksen kehittäminen sekä operatiivinen ravintolalliiketoiminta.
Käytettävä materiaali esitellään toteutuksen aluksi. Materiaali saatavilla Moodlessa.
Toteutuksella hyödynnetään myös aikaisempien toteutusten sisältöä ja menetelmiä (palvelumuotoilun perusteet, elämyksellisyys, projektin hallinnan menetelmät ja työkalut jne.)
Tämä projekti linkittyy vahvasti työelämään. Projektissa hyödynnetään sidosryhmiä sekä alan toimijoita.
Haagan toimipiste
Tällä toteutuksella ei ole tenttiä.
Suomi
23.08.2024 - 13.12.2024
Toteutuksella on projekti, joka arvioidaan oppijakson suoritustehtävänä. Projektiarviointiin liittyy itsenäisiä reflektointeja, ryhmässä suoritettuja kirjallisia sekä käytännöllisiä osioita sekä raportointia. Opiskelijan osallistuminen projektiin sen kaikissa vaiheissa on ensisijaisen tärkeää kurssin suorittamiseksi.
03.06.2024 - 13.09.2024
Periodi 1-2 / 2024 (Huomioi aikataulu kahdella eri periodilla)
Tapahtuman toteutuspäivä on 5.11.2024
Lähiopetus sisältää luennot, ryhmätöitä ja toteutettavan tapahtuman (projekti). Mikäli jo osaat tämän opintojakson tavoitteet, voit näyttää osaamisesi. Kysy lisää opintojakson opettajalta. Lisätietoja osaamisen tunnistamisesta: https://www.haaga-helia.fi/fi/osaamisen-tunnistaminen-ja-work-study
Outi Rekola, Hanna Rinne
15 - 40
Opintojaksojen contact-, online- ja blended-toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25 %, arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50 %, opintojakso hylätään.
Opiskelijan ja ryhmän suoritusta projektin kaikissa vaiheissa arvioidaan (yksilön osaaminen sekä ryhmä onnistuminen).
Lisäksi kirjallisia suunnittelutehtäviä sekä toteutuksen ja onnistumisen analyysejä (Raportti tai vastaava)
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5