Tällä opintojaksolla toteutetaan ravintolaliiketoiminnan projekti Haagan kampuksella.
Opiskelijat suunnittelevat, toteuttavat ja arvioivat projektin.
Keskeisinä teemoina on projektin hallinta, asiakaskokemuksen kehittäminen sekä operatiivinen ravintolalliiketoimita.
Käytettävä materiaali esitellään toteutuksen aluksi. Materiaali saatavilla Moodlessa.
Toteutuksella hyödynnetään myös aikaisempien toteutusten sisältöä ja menetelmiä (palvelumuotoilun perusteet, elämyksellisyys, projektin hallinnan menetelmät ja työkalut jne.)
Tämä projketi linkittyy vahvasti työlemännä. Projektissa hyödynnetään sidosryhmiä sekä alan toimijoita.
Haagan toimipiste
Tällä toteutuksella ei ole tenttiä.
Suomi
23.10.2023 - 15.12.2023
Totetuksella on prjoketi, joka arvioidaan oppijakson suoritustehtävänä. Projektiarviointiin liitty itsenäisiä reflektointeja, ryhmässä suoritettuja kirjallisia sekä käytännöllisiä osioita sekä raportointia. Opiskelijan osallistuminen projektiin sen kaikissa vaiheissa on ensisijaisen tärkeää kurssin suorittamiseksi.
12.06.2023 - 20.10.2023
Periodi 2 / 2023
Tapahtuman toteutuspäivä tarkentuu 6 / 23
Outi Rekola, Hanna Rinne, Maija Niemelä
15 - 40
Opiskelijan ja ryhmän suoritusta projektin kaikissa vaiheissa arvioindaan (yksilön osaaminen sekä ryhmä onnistuminen).
Lisäksi kirjallisia suunnittelutehtäviä sekä toteutuksen ja onnistumisen analyysejä (Raportti tai vastaava)
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5