Luennot
Itsenäinen opiskelu
Harjoitustyöt ja maistelut kontaktiopetuksessa
Tuntityöskentelyn materiaali sekä muu ohjaajan ilmoittama ja jakama materiaali.
Haagan toimipiste
Suomi
15.01.2024 - 15.03.2024
Oppimipäiväkirja: Orientaatio ja reflektio osaamisen kehittymisestä, yksilö Ruoka- ja juomalista analyysi eri liiketoimintaympäristöissä, ryhmä Some -vaikuttajan seuranta, ryhmä Vieraanvaraisuus ja palveluosaamisen käytännön harjoitukset, yksilö
02.01.2024 - 12.01.2024
Tunnit keskiviikko ja torstai klo 14.00- 16.45
Viikko 3.
Ruokakulttuurin kansainvälinen kehitys,| Kehitysvaiheet maailmalla |
Viikko 4.
Suomalainen ruokakulttuuri, | Kehitysvaiheet meillä |
Viikko 5
Ruokakäyttäytyminen ja ruoan valintaan vaikuttavat tekijät, |
Viikko 6
Ruokatrendit muuttuvassa yhteiskunnassa, |
Viikko 7
Nykypäivän ruokakulttuuri
Viikot 9-10
Vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen harjoitukset sekä Etiketti ja eri tilaisuuksien kulku (mahdollisesti torstaisin klo 14-18)
Viikko 11
Yhteenveto ja opintojaksopalautteet
Jari Karjalainen, Hanna Rinne
15 - 40
Oppimipäiväkirja: Orientaatio (10%) ja reflektio (10%) osaamisen kehittymisestä, yksilö
Ruoka- ja juomalista analyysi eri liiketoimintaympäristöissä (50%), ryhmä
Some -vaikuttajan seuranta (10%), ryhmä
Vieraanvaraisuus ja palveluosaamisen käytännön harjoitukset (20%), yksilö
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5