Tämä kyseinen toteutus on suunnattu Ruokatuotannon restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Oppimateriaali ja soveltuva kirjallisuus ilmoitettu Moodlessa.
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Suomi
15.01.2024 - 17.05.2024
Opintojaksolla on 4 pakollista tehtävää, joista kaikki on läpäistävä. 1. Oppimispäiväkirjat (3 kpl) - 3x10 p. yht. 30 p. (läpäisyyn väh. 4/10 /opk) 2. Maakuntien perinneruoat - raportti + esitys - 20p (läpäisyyn väh. 8/20) 3. Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat - esitys 25 p. (läpäisyyn väh. 10/25) 4. Palvelukokonaisuus - 25 p. - raportti (läpäisyyn väh. 10/25)
08.01.2024 - 12.01.2024
Haagan kampus
tiistai 6.2.2024 klo 14-17
tiistai 23.4.2024 klo 14-17
tiistai 14.5.2024 klo 14-17
Jari Karjalainen, Tiina Yrjölä
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5