Tämä opintojakso kuuluu ruokatuotannon johtaminen -koulutuksen tutkinnon avainosaamisiin.
Oppimateriaali ja soveltuva kirjallisuus ilmoitettu Moodlessa.
Haagan toimipiste
Opintojaksolla ei ole tenttiä.
Suomi
27.03.2023 - 30.08.2023
Opintojaksolla on 4 pakollista tehtävää, joista kaikki on läpäistävä. 1. Oppimispäiväkirjat (3 kpl) - 3x10 p. yht. 30 p. (läpäisyyn väh. 4/10 /opk) 2. Maakuntien perinneruoat - raportti + esitys - 20p (läpäisyyn väh. 8/20) 3. Järjestöt, henkilöt ja vaikuttajat - esitys 25 p. (läpäisyyn väh. 10/25) 4. Palvelukokonaisuus - 25 p. - raportti (läpäisyyn väh. 10/25)
09.01.2023 - 24.03.2023
Ke 10.5.2023 klo 11.00–13.45 Hybridi G316
Ti 23.5.2023 klo 13.00–16.00 Online
Ti 15.8.2023 klo 11.00–14.00 Näyttötilaisuus Haagassa, luokkatila tarkentuu lähempänä
Jari Karjalainen, Mirjami Willman
15 - 40
RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5