Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa:
Osaa hahmottaa kansainvälistä ja kotimaista elämystaloutta
Osaa seurata elämystalouden toimijoita, ekosysteemiä, trendejä ja muutoksia
Tunnistaa alan verkostoja ja muutostekijöitä
Osaa hahmottaa palvelukonsepteja
Hahmottaa toimialan ristiintoimintaa ja –myyntiä
Osaa vieraanvaraisuuden ja palveluosaamisen perusteet
Soveltaa tietoa oman urasuunnitelman aloittamiseen.
Tämä opintojakso kuuluu kaikkiin Haaga-Helian tutkintoihin ja opiskelija voi osallistua mille tahansa toteutukselle. Tämä kyseinen toteutus on suunnattu restonomi-tutkinnon opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että alakohtaisuus on otettu huomioon materiaalien ja harjoitusten sisällöissä. Osaamistavoitteet ja arviointikriteerit ovat kaikilla toteutuksilla yhtenevät.
Kirjallisuusluettelo, videomateriaalit, artikkelit ja luentoesitykset löytyvät opintojakson Moodle-alustalta
Haagan toimipiste
Ei tenttiä
Suomi
13.01.2025 - 16.05.2025
Ryhmänäyttö: Akvaariokeskustelu, vertaisarviointi 1-5. Palvelualan toimijat ja konseptit Trendit ja alan kehitys Vieraanvaraisuus ja palvelukulttuuri
07.01.2025 - 10.01.2025
Kokonaisarvosana määräytyy seuraavalla tavalla:
alle 0 hylätty
1 välttävä
2 tyydyttävä
3 hyvä
4 kiitettävä
5 erinomainen
Maija Niemelä
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5