Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa
- toimia yrittäjämäisesti yksin ja yhdessä muiden kanssa,
- kuvata yrittäjäksi ryhtymisen tapoja, yrittäjyyden ilmenemismuotoja ja yhtiömuotoja,
- analysoida yrittäjyyttä yksilön, organisaation ja toimintaympäristön näkökulmasta,
- hyödyntää tietoperustaa huomioiden vastuullisuus,
- kuvata liiketoimintaa BMC-mallin avulla
- arvioida erilaisia liiketoimintamahdollisuuksia sekä
- ymmärtää ja osaa analysoida keskeisiä omia ja yritysten verkostoja
Porvoon toimipiste
Suomi
15.01.2024 - 17.05.2024
08.01.2024 - 19.01.2024
Katja Laitinen, Maija Niemelä
15 - 40
RESTO Restonomi
0.00 op
0.00 op
H-5