•   Monikulttuurisuus ja kulttuurienvälinen osaaminen CUL8HA003-3006 16.01.2023-12.05.2023  5   (NONSTOP, ...) +-
    Sisältö
    Tämä itsenäisesti suoritettava opiskelupaketti restonomiopiskelijoille voi olla laajuudeltaan 1, 3 tai 5 op. Jos valitset laajimman vaihtoehdon, teet kaikki tehtävät. Tehtävänä on kirjallisuuteen perustuva pohdinta ja tuotoksena raportti. Jäljempänä annettuja ohjeellisia sivumääriä ei ole tarkoitettu yhteenlaskettaviksi, vaan 5 op suorituksen raportti on korkeintaan 15 sivun mittainen. Esimerkkiorganisaatio voi olla aiempi tai nykyinen työpaikkasi, ja voit halutessasi käyttää siitä vain muotoa Yritys X.
    Laadi raportti Haaga-Helian raportointiohjeen mukaan ja mainitse kaikki käyttämäsi lähteet, myös sähköiset. Jaa raportti lukuihin ja tarvittaessa alalukuihin. Huomioi tämän ohjeen osat: eri vaihtoehtojen tehtävänanto kohdissa A, B ja C sekä yleiset ohjeet pohdintaan lopussa. Käytä sisältöä kuvaavia otsikoita. Tallenna raportti omalla nimelläsi ja päivämäärällä ja palauta se Urkund-järjestelmän kautta: Merkitse vastaanottajan osoitteeksi anna.sarajaszino.HH@analysis.urkund.com.
    Urkundin käytön tarkemmat ohjeet löydät MyNetista kohdassa Opinnäytetyö, amk.
    Saat raportista arvosanan ja sähköpostiisi henkilökohtaisen palautteen kolmen viikon kuluessa.

    Toimipiste

    Haagan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    16.01.2023 - 12.05.2023

    Ilmoittautumisaika

    13.06.2022 - 30.04.2023

    Ryhmä
    • NONSTOP
    • 02HAAGAVV
    • VIRTUAL
    Opettaja

    Anna Sarajas-Zino

    Paikkoja

    1 - 40

    Arviointitavat

    Kyseessä opiskelupaketti, Ei kontaktiopetusta.

    Koulutus

    HOTEM Degree Programme in Hospitality, Tourism and Experience Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    5.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5