•   Laatuasiantuntijakoulutus COR001AS0A-3001 19.08.2024-13.12.2024  5   (BLENDED) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut opiskelija:

    • Omaa tarvittavat tiedot ja taidot laatujärjestelmän toteuttamiseen ja ylläpitämiseen
    • Osaa hallita projekteja sekä analysoida ja parantaa organisaation prosesseja
    • Tuntee tärkeimmät laadunhallintamenetelmät ja osaa soveltaa niitä
    Lähtötaso ja sidonnaisuudet muihin opintojaksoihin
    Tutkimus- ja kehittämisosaaminen (ANA001HH1A) suoritettuna tai se täytyy suorittaa viimeistään samaan aikaan laatuasiantuntijakoulutuksen kanssa. Opinnäytetyö integroidaan koulutuskokonaisuuteen ja toteutetaan yhteistyössä toimeksiantajayrityksen kanssa
    laatuasiantuntijakoulutuksen jälkeen. Halutessasi voit tehdä opinnäytetyön myös nykyiselle
    työnantajallesi.
    Sisältö
    • Laadun perusteet
    • Riskienhallinta
    • Integroitu toimintajärjestelmä
    • Asiakaslähtöiset prosessit
    • Asiakastyytyväisyyden mittaus
    • Prosessien kehittäminen
    • Vakuuttava esiintyminen
    • Ihmisten johtaminen
    • Ongelmanratkaisun menetelmät
    Lisätiedot
    Tähän laatuasiantuntijakoulutukseen haetaan erikseen ja 20 opiskelijaa valitaan hakemusten ja opintomenestyksen perusteella. Opintojakso on tarkoitettu opintojensa loppuvaiheessa oleville opiskelijoille.

    Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

    Koulutuksessa käytettävä ja jaettava kirjallinen materiaali on pääosin suomeksi, joitain materiaaleja on myös englanniksi. Käytössä on kotimainen verkko-oppimisympäristö Priima, jonne tallennetaan kaikki materiaalit ja palautetaan koulutuksen tehtävät.

    Toimipiste

    Pasilan toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    19.08.2024 - 13.12.2024

    Ilmoittautumisaika

    12.06.2023 - 12.06.2023

    Ryhmä
    • BLENDED
    Opettaja

    Katri Heikkinen, Miikka Mäkelä

    Paikkoja

    1 - 20

    Koulutus

    TRATI Tradenomi tietojenkäsittely, TRALI Tradenomi liiketalous, LIIKO Liikunnanohjaaja, RESTO Restonomi, MEDIA Medianomi, journalismi, RESRU Restonomi ruokatuotanto

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    0.00 op

    Arviointiasteikko

    H-5