Tämä on näyttö- eli DEMO-toteutus opiskelijoille, jotka jo osaavat opintojaksolla opittavat tiedot ja taidot. Opintojaksolla ei ole opetusta tai tapaamisia. Ilmoittautumisen hyväksymisen jälkeen löydät Moodlesta opintojakson sivuston, jossa on tarkemmat ohjeet.
Näyttö jakautuu kolmeen osaan:
Osa 1: Moodle-tentti 70% arvosanasta
Osa 2: Oman opinnäytetyön aiheen tavoitteenasettelu 30% arvosanasta
Osa 3: Ilmoittautuminen opinnäytetyöprosessiin Wihissä, hyväksytty/hylätty
Moodle-tentin tehtäväalueet
- Haaga-Helian opinnäytetyön opinnäyteprosessi
- Haaga-Helian opinnäytetöiden raportointiohje
- Lähteiden merkitseminen Haaga-Heliassa
- Tutkimuseettiset periaatteet
- Aineistonhallinta
- Laadullinen tutkimusote
- Määrällinen tutkimusote
- Kehittämistyön menetelmät
Huom! Opintojakso on opinnäytetyön aloittamista valmistava: näytössä ideoidaan alustava aihe omalle opinnäytetyölle ja ilmoittaudutaan lopuksi opinnäytetyöprosessiin. Opintojaksoa ei suositella suoritettavaksi ennen kuin opinnäytetyön aloitus on ajankohtaista.
Tehtävät ja ohjeet on opintojakson Moodlessa.
Työelämäyhteys syntyy työelämän kehittämishankkeiden ja opinnäytetyön aiheen kautta.
Pasilan toimipiste
Tehtävät 1 - 3 voi tehdä oman aikataulun mukaan lukukauden aikana.
Moodle-tenttiä ja tehtäviä ei voi uusia.
Suomi
01.08.2025 - 31.12.2025
Tehtävä 1: Moodle-tentti 70% arvosanasta Tehtävä 2: Oman opinnäytetyön aiheen tavoitteenasettelu 30% arvosanasta Tehtävä 3: Ilmoittautuminen opinnäytetyöprosessiin Wihissä, hyväksytty/hylätty
01.08.2025 - 28.11.2025
Oman aikataulun mukaan lukukauden aikana.
Opintojaksosta on kaikki toteutustavat contact, blended, online ja virtual.
Pirjo Saaranen, Mirja Jaakkola
1 - 250
Arviointi muodostuu kolmesta kokonaisuudesta:
Osa 1: Moodle-tentti 70% arvosanasta
Osa 2: Oman opinnäytetyön aiheen tavoitteenasettelu 30% arvosanasta
Osa 3: Ilmoittautuminen opinnäytetyöprosessiin Wihissä, hyväksytty/hylätty
TRATI Tradenomi tietojenkäsittely, TRALI Tradenomi liiketalous, LIIKO Liikunnanohjaaja, RESTO Restonomi, MEDIA Medianomi, journalismi, AVO Avoin ammattikorkeakoulu, RESRU Restonomi ruokatuotanto
0.00 op
0.00 op
H-5