•   Responsible Entrepreneurship in Travel and Tourism TOU007AS2A-3008 23.03.2026-15.05.2026  5   (CONTACT, ...) +-
    Osaamistavoitteet
    Tämän opintojakson suorittanut tai vastaavan osaamisen hankkinut opiskelija osaa
    - vastuullisen matkailuyrittäjyyden perusteet
    - kehittää vastuullista matkailuliiketoimintaa
    - käyttää erilaisia vastuullisia kilpailukeinoja
    - luoda vastuullisia ja asiakaslähtöisiä tuote- ja palvelukonsepteja.
    Sisältö
    1. matkailuyrittäjyyden perusteet
    2. vastuullisuuden merkitys asiakkaille yrittäjyyden lähtökohtana
    3. vastuullisen matkailuliiketoiminnan kehittäminen STF-polun avulla
    4. matkailuliiketoiminnan vastuulliset kilpailukeinot
    Arviointikriteerit
    Arviointikriteeri - arvosana 1
    Opintojaksojen CONTACT, ONLINE ja BLENDED -toteutuksilla edellytämme läsnäoloa lukujärjestykseen merkityillä opetuskerroilla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 25% arvosanasi laskee yhdellä numerolla. Jos olet poissa opetuskerroilta yli 50%, opintojakso hylätään.

    Tuntee vastuulliseen yrittäjyyteen liittyvät käsitteet. Osaa yhdistää yrityksen eri kilpailukeinojen liittymisen vastuullisuuteen. Nimeää tuote- ja palvelukonseptien kehittämismenetelmiä. Tunnistaa asiakaskeskeisyyden merkityksen.
    Arviointikriteeri - arvosana 3
    Osaa käyttää vastuullisuuden tuomia mahdollisuuksia matkailuyrittäjyydessä. Valitsee erilaisia vastuullisia kilpailukeinoja yrityksen menestymisen parantamiseksi. Soveltaa asiakaslähtöisiä kehittämismenetelmiä laadukkaiden tuote- ja palvelukonseptien luomiseksi.
    Arviointikriteeri - arvosana 5
    Kehittää matkailuyrittäjyyttä vastuullisuuden tuomilla keinoilla. Osaa analysoida ja suunnitella vastuullisia kilpailukeinoja yrityksen menestymiseksi. Rakentaa asiakaslähtöisiä ja laadukkaita tuote- ja palvelukonsepteja.

    Toimipiste

    Porvoon toimipiste

    Opetuskieli

    Suomi

    Ajoitus

    23.03.2026 - 15.05.2026

    Ryhmä
    • CONTACT
    • REB2PC1
    • BLENDED
    Opettaja

    Antti Kurhinen, Rilla Engblom

    Paikkoja

    15 - 40

    Koulutus

    RESTO Hospitality and Tourism Management

    T&K-osuus

    0.00 op

    Virtuaaliosuus

    2.50 op

    Arviointiasteikko

    H-5